fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Milan Knežević

"Ako je Vučić MONSTRUM, zašto ne skloniš sestru iz jazbine VELESRBLJA" Knežević odbrusio Milu zbog skandalozne izjave

Foto: Printscreen
Predsednik DPN i jedan od lidera DF Milan Knežević prokomentarisao je današnje izjave predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojem napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Milo, ako su Srbija i Vučić takvi monstrumi, što tne skloniš sestru, sestričića i ostale prvofamilijaše iz jazbine velesrblja, nego ih puštaš da tuguju i venu za Crnom Gorom po Vračaru i Beogradu na vodi? Jesi li to od tuge za njima počeo da puštaš brkove? - pitao je Knežević.

Podsetimo, Milo Đukanović izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika".

- Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam  proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike."

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd