fbpx
Skip to main content
Miodrag Daka Davidović

BAHATOST BEZ GRANICA: Daka krši zakone po Srbiji, a u Crnoj Gori pljuje našu zemlju!

Foto: PrintscreenYoutube/Novi TV
Građevinska inspekcija zatvorila gradilište Davidovićeve firme na uglu ulica Milana Tankosića i Preradovićeve u Beogradu

Miodrag Daka Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen, besomučno otima od građana Beograda i Srbije sve što stigne.

Naime, Davidović, koji je kapital stekao na švercu goriva i cigareta za vreme sankcija devedesetih godina, da bi nedavno uplovio i u političke vode, bahatom gradnjom u Beogradu zauzeo je celu parcelu i žičanom ogradom ogradio tri parking mesta, odstupivši debelo od građevinske dozvole koju je imao.

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,80, Bešiktaš 1,45, Barselona 1,60!

Mozzart nudi najveće kvote na svetu: RB Lajpcig 1,80, Bešiktaš 1,45, Barselona 1,60!

TRESE SE CRNA GORA PRED IZBORE U NIKŠIĆU: Daka ne sme protiv Brana, poslovni dilovi važniji od istine!

TRESE SE CRNA GORA PRED IZBORE U NIKŠIĆU: Daka ne sme protiv Brana, poslovni dilovi važniji od istine!

RASKRINKANI MILOVI POSLUŠNICI: Velika sramota pravosuđa, reketirani su svi biznismeni u Crnoj Gori (VIDEO) 

RASKRINKANI MILOVI POSLUŠNICI: Velika sramota pravosuđa, reketirani su svi biznismeni u Crnoj Gori (VIDEO) 

Zbog toga je građevinska inspekcija zatvorila gradilište Davidovićeve firme Neksan na uglu ulica Milana Tankosića i Preradovićeve, nakon čega je Davidović uklonio tablu sa imenom svoje firme, želevši da sakrije ko se krije iza ove neviđene bahatosti. Istovremeno, Davidović na sva zvona u crnogorskim medijima pljuje Srbiju, njene institucije i državne organe, ali Srbija mu očigledno ne smeta kada treba da je pustoši.

Ovo nije jedini primer bahatog i sumnjivog poslovanja Davidovića.

Naime, Davidović je žestoko oštetio i državno preduzeće Srbija kargo a.d., koje se bavi prevozom robe železnicom.

Preduzeće za železnički prevoz robe u Srbiji i inostranstvu, preko svojih povezanih firmi, a jedna od njih je "Kosanović" d.o.o., koja se vodi na Davidovićevog prijatelja iz Nikšića, ojadio je za preko 900.000 evra.

Da stvar bude gora, ta Dakina firma nedavno je dobila tender u tom istom preduzeću, a reč je o otkupu sekundarnih sirovina.

Firma "Kosanović" d.o.o. iz Nikšića bavi se otkupom sekundarnih sirovina, trgovinom i uslugama. Formalni vlasnik iste je Zdravko Kosanović, blizak prijatelj Miodraga Davidovića.

Kosanović je nezvanično zadužen za bezbednost Davidovića i bio je sa njim tokom pucnjave 2019. godine u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu, kada je Daka lakše ranjen.

Prema podacima iz APR-a, Zravko Kosanović je vlasnik i firme "Kosanović group" iz Rume, a kao direktori su navedeni Nebojša Maričić i Goran Stojančević. Inače, Maričić je 2010. godine, kako su pisali mediji, bio u kontaktu sa Milovanom Šćekićem, a Stojančević je 2002. godine bio direktor "Fabrike bakarnih cevi" iz Majdanpeka i poznato je da je iz tog posla izašao kao bogat čovek.

Pored navedenog, Zdravko Kosanović je zajedno sa Darkom Krivokapićem iz Beograda suvlasnik firme "Metal logistic" d.o.o. iz Nikšića, a pomenuti Krivokapić je ujedno i vlasnik preduzeća "Metal logistic" iz Pančeva, čije poslovanje je takođe veoma problematično.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd