Skip to main content
hrvatska policija

DOHVATIO SEKIRU PA KRENUO DA UDARA PO LUKSUZNOM VOZILU! Mislio da je šefov - a onda je usledio preokret

Foto: Profimedia
E. Š. (45) osuđen je na 10 meseci uslovno jer je u julu 2021. godine u Zagrebu sekirom uništio automobil marke "audi", misleći da je šefov, a ustvari je u pitanju bilo vozilo rent-a-car firme.

- Ovo me je dovelo do prosjačkog štapa, a pre toga mi je dobro išlo u životu. Žao mi je što je oštećena osoba koja sa ovim događajem nema nikakve veze. U meni se nakupio bes i muka prema osobi koja je unajmila vozilo, a koja se predstavljala kao vlasnik luksuznih vozila - rekao je E. Š. priznavši da je sekirom oštrice 20 centimetara 6. jula 2021. udarao u "audi A8 3.0 TDI Quattro".

Bio je uveren da auto pripada A. B. s kojim ima nerešeno imovinsko-pravni odnos.

- Čovek se došetao do automobila, nosio je sekiru preko ramena. Odjednom je samo krenuo da lupa automobil sekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju... Hteo je potpuno da smrska automobil! Kad je završio sa razbijanjem, seo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao - rekao je očevidac događaja i dodao da se nije opirao privođenju.

- Kada je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen celom situacijom. Gledao je svoj automobil i nije prestajao da se čudi - ispričao je očevidac.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
25 Beograd