Skip to main content

Drama kod Zadra: Mladić (17) izašao sa novogodišnje žurke, kad se vratio zatekao je HOROR! SVI su ležali BEZ SVESTI

Bio je prestravljen prizorom

Sinoćni doček nove godine obeležila je stravična nesreća koja se dogodila u Pristegu, Zadarskoj županiji, kada se u prostoriji gde su spavali tinejdžeri od 15, 16 i 18 godina!

Drama u Zagrebu: Muškarac izvršio samoubistvo, policija blokirala ulicu

Velika TRAGEDIJA: Mile (31) udario pešaka, POBEGAO sa mesta nesreće, pa se OBESIO

Naime, mladi su u sobu u kojoj su slavili doček uneli agregat, jer je nestalo struje. Zaspali su oko dva ujutru, a nivo ugljen-monoksida je rastao, što oni nisu mogli da primete. Srećom je njihov drug, koji ima 17 godina, na kratko izašao sa novogodišnje žurke, a kad je pokušao da ih probudi, shvatio je da ne reaguju.

Hitna pomoć
Hitna pomoć
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Noćas oko dva sata u Pristegu pronađeno je dvoje maloletnika od 15 i 16 godina, te 18-godišnjakinja, koji su u tom trenutku svi bili bez svesti. Prema raspoloživim saznanjima oni su se otrovali izduvnim gasovima agregata kojeg su koristili u prostoriji u kojoj su boravili, a okolnosti događaja se utvrđuju - rekao je Elis Žodan iz policije, za 24 sata.hr.

Čim je stigla Hitna pomoć stavili su im maske sa kiseonikom na lice, a mladi su se odmah nakon toga probudili. Zadržani su na lečenju u zadarskoj Opštoj bolnici.

Stabilno su i van životne opasnosti.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
34 Beograd