fbpx
Skip to main content
Kadri Veselji

DRAMATIČNO UPOZORENJE KADRIJA VESELJIJA: Ozbiljna poruka za Srbiju na početku 2019!

Foto: Profimedia
On je apelovao da "svi govore jednim glasom o poslednjoj fazi pregovora sa Srbijom, i da sve partije moraju da se suoče sa Srbijom".

Predsednik Skupštine tzv. Kosova i lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji pozvao je sve partije u južnoj srpskoj pokrajini da se "bave Srbijom, a ne jedni drugima". 

On je apelovao da "svi govore jednim glasom o poslednjoj fazi pregovora sa Srbijom, i da sve partije moraju da se suoče sa Srbijom. 

Policija podigla krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića

- Svi treba da znaju da i pozicija i opozicija imaju institucionalnu odgovornost prema građanima i državi. Svi bi trebalo da preuzmu odgovornost. Bežanje od odgovornosti je neodgovorno. Zloupotreba istine i manipulacija zbog rejtinga biće kažnjeni, upravo iz ovog razloga. Svi moramo da prezmemo odgovornost. Činjenica je da je preko puta nas u ovom procesu Srbija. Dakle, ne treba da se borimo jedni protiv drugih. Politički spektar trebalo bi da je ujedinjen kad su u pitanju nacionalni interesi, jer svaka druga akcija je akcija protiv interesa Kosova - rekao je Veselji. 

Pročitajte i:

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd