fbpx
Skip to main content
POLICIJA-TRAKA

Drugakinja otišla sa velikog odmora, pa skočila pod voz? Nastavnici otkrili šta je prethodilo tragediji u Baru

Foto: Srbija Danas
Neverica i tuga šire se Barom zbog prerano i tragično prekinutog života učenice drugog razreda Gimnazije "Niko Rolović" J. K. koja je u utorak posle drugog časa otišla iz škole i navodno se bacila pod voz nedaleko od železničke stanice u Baru

Nadležni su naložili da se uradi obukcija. Dan nakon tragedije koja se dogodila u utorak, ne zna se šta je bio razlog da mlada devojka tragično strada na pragu života za koji je, kako se saznaje, imala planove i bila im veoma posvećena.

PUCAO MU U GLAVU, PA ODSEKAO UVO: Dolijao KRVNIK iz Sremske Mitrovice, uhapšen sa LAŽNIM DOKUMENTIMA na aerodromu

- Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija. Teško mi je i da pričam. Jeste bila povučena, nije se mnogo družila sa ostalim učenicima iz odeljenja, ali sledeće godine je planirala da nastavi školovanje u Americi. Koliko znam bila je tom planu jako posvećena i prošla je dva kruga testiranja. To ju je usrećilo. Trenirala je odbojku i planirala, ako ode u Ameriku, da tamo u nekom klubu nastavi da se bavi ovim sportom - kaže jedna od profesorki Gimnazije.

U utorak kada se dogodila tragedija ništa nije ukazivalo da će tako nešto strašno da se desi. Na malom odmoru, između prvog i drugog časa, J. K. je razgovarala sa drugaricom iz odeljenja oko referata koje je toga dana trebalo uraditi iz umetnosti. Školu je napustila posle velikog odmora, nije rekla da se neće vraćati na naredne časove.

"Tukla ga je, bila je AGRESIVNA! Ali da ga UBIJE...": Reči komšija o majci dečaka (7) izbodenog u grudi!

Kako se saznaje, J. K. je u drugom razredu imala lošije ocene nego u prethodnom. Upravo takvi rezultati i vidljivija povučenost bili su razlog zbog kojeg je nedavno razgovarala sa pedagogom Gimnazije, na predlog predmetnih profesora. Međutim, njeno ponašanje nije ukazivalo da će tragično okončati svoj mladi život.

"Gađali su me kredom, pa sam izgubio kontrolu!": Hrvatski nastavnik pretukao DVA UČENIKA!?

Kad je u pitanju vršnjačko druženje, bila je bliskija sa devojkama s kojima je trenirala odbojku, nego sa učenicima iz Gimnazije. Tokom pohađanja osnovne škole J. K. je takođe bila povučeno dete.

Živela sa ocem

Roditelji J. K. su, kako se saznaje, razvedeni. Ona je živela sa ocem u Baru, majka u Herceg Novom. Starija sestra studira u Beogradu. Motiv da tragično okonča svoj mladi život još je pod velom tajne. O čemu je razmišljala J. K. tih sat vremena od škole do mesta nesreće, koje nedaće i problemi su je mučili, teško da će se ikada saznati.

BONUS VIDEO Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

 

Pročitajte i:

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd