fbpx
Skip to main content
Nacisti dobrovoljci u Hrvatskoj

EVROPSKI NACISTI U BORBI PROTIV SRBA U HRVATSKOJ: Snimak koji sigurno do sada niste videli, svi obučeni kao Hitlerov SS (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Princip Info
Borili se rame uz rame sa Hrvatima

Tokom ratnih sukoba na prostorima bivše Jugoslavije na sve tri strane su dolazili dobrovoljci da se bore, a svaki od njih je imao neke lične razloge ili uzvišene ciljeve. Dok su ruski i grčki dobrovoljci dolazili da brane srpski narod u Bosni i na Kosovu, na druge dve  strane su dolazili oni koji su želeli da uživaju u ubijanju srpskog naroda.

POTPUNO BEZBEDNO: Evo kako najlakše da zaštite i vas i vaše mališane od komaraca

POTPUNO BEZBEDNO: Evo kako najlakše da zaštite i vas i vaše mališane od komaraca

HRVATI ĆE OSETITI OLUJU, PRAVU! Slavlje i likovanje pokvariće im majka priroda, stiglo hitno upozorenje građanima

HRVATI ĆE OSETITI OLUJU, PRAVU! Slavlje i likovanje pokvariće im majka priroda, stiglo hitno upozorenje građanima

"NE SMEMO ZABORAVITI, ALI MORAMO OPROSTITI" Patrijarh Porfirije poslao snažnu poruku na obeležavanju godišnjice Oluje

"NE SMEMO ZABORAVITI, ALI MORAMO OPROSTITI" Patrijarh Porfirije poslao snažnu poruku na obeležavanju godišnjice Oluje

Poznato nam je i više puta smo pisali o učešću mudžahedina na bosanskom ratištu koji su zdušno podržali tamošnje muslimanske snage, a dolazili su iz islamskog sveta uzduž i popreko, od Maroka pa do Indonezije, od Čečenije pa do Sahare i južno od nje. 

Isto tako, Hrvatska je imala veliku inostranu pomoć od strane dobrovoljaca iz zapadnih zemalja, naročito katoličkih zemalja. Pa su tako na hrvatsko ratište došli dobrovoljci iz Francuske, Velike Britanije, Austrije, Nemačke, SAD, Kanade itd.. Ništa ne bi bilo čudno da veliki broj njih nije pripadao ekstremnoj neo-nacističkoj desnici iz ovih zemalja.

O nacističkim dobrovoljcima koji su se borili na strani Hrvata najbolje govori kratki dokumentarac nemačkog lista "Der Spiegel" iz 1992. godine, dakle na samom početku sukoba u Hrvatskoj.

Na hrvatskoj "bojišnici" pojavljuje se tzv. bataljon "Čikago" sastavljen od boraca iz gore navedenih zemalja, ali i od potomaka onih koji su bili deo ustaške emigracije rasute po celom svetu.

Ozloglašeni bataljon je bio smešten u selu Klek, a njegovi borci u napuštenim srpskim kućama na jadranskoj obali i bili su pod komandom hrvatskih oružanih snaga.

Svi na video snimku manje više tečno govore nemački jezik, radosni su zbog dolaska u Hrvatsku kako bi se borili protiv "četnika". Jedan čak pokazuje metkovima izbušeni vojni šlem vojnika JNA i kaže kako je to "srpski šlem".

Gotovo svi imaju obeležja "SS Waffena" i nacističke oznake. Na srpskim kućama su istaknute zastave sa kukastim krstovima i simboli istorijskih SS divizija zavisno iz koje zemlje su dolazili.

U jednom trenutku oni odlaze u borbu i zoljama i bacačima gađaju srpske položaje dok se sve vreme čuje kako razgovaraju međusobno na nemačkom i francuskom jeziku. Jedan od njih je komplet odeven u SS uniformu sa sve oznakama.

Svima je ista stvar na umu da se bore protiv komunista i četnika, Srba uopšte, koje doživljavaju kao najveće zlo.

Jedan pripadnik neo-SS bataljona se čak hvalio kako su ubili 2.000 četnika i uništili preko 40 tenkova i borbenih vozila srpskih snaga. Njihovim ranjenim borcima hrvatske vlasti su obezbedile lečenje u Zagrebu i ostalim hrvatskim gradovima.

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd