fbpx
Skip to main content
Zdravko Krivokapić

KOGA STE TO DOVELI NA OSTROG?! Otvoreno pismo srpskog političara Krivokapiću (FOTO)

Foto: Profimedia
Bakić traži odgovore

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić uputio je otvoreno pismo budućem premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Pismo prenosimo u celosti:

MILO VIŠE NE ZNA GDE UDARA: Srušile ga Rusija, Srbija i Srpska pravoslavna crkva

MILO VIŠE NE ZNA GDE UDARA: Srušile ga Rusija, Srbija i Srpska pravoslavna crkva

NAJNOVIJE PROCENE: Evo kada možemo očekivati formiranje crnogorske vlade

NAJNOVIJE PROCENE: Evo kada možemo očekivati formiranje crnogorske vlade

"KAKAV GOSPODIN, OVO NIĐE NEMA!" Dritan govorom "oduvao" rivale, pa napravio haos na Tviteru (VIDEO)

"KAKAV GOSPODIN, OVO NIĐE NEMA!" Dritan govorom "oduvao" rivale, pa napravio haos na Tviteru (VIDEO)

- Poštovani gospodine Krivokapiću, ja sam rođen u Baru 1967. godine, odrastao sam i školovao se u tadašnjem Titogradu, današnjoj i vekovnoj Podgorici, koju sam napustio 1987. godine. Poreklom sam, sa očeve strane, Vasojević, bratstvo Bakića, sa majčine strane Komanin, veliko bratstvo Radulovića.

Srbin sam iz Crne Gore, najstariji unuk velikog Luke Radulovića, kraljevog oficira. Praunuk Rista Radulovića, koji je, sa svojim rođenim bratom Gavrilom, bio pobednik Bitke za Skadar, a obojica su odlikovani od kralja Nikole, zlatnim i srebrnim likom Obilić medalje. Sinovac sam i počivšeg Stefana Bakića, čije ime i nosim, a koji je poginuo pri oslobođenju Sarajeva 1945. godine. Nadam se, gospodine Krivokapiću, da Vam je jasno za koju Crnu Goru su se borili moji preci i protiv koga. Ja sam onaj sa kojim ste pričali i koji Vam je čestitao pobedu telefonom, pet minuta pre nego što ste se obratili javnosti Crne Gore.

Rekavši ovo i predstavivši se, moram da pitam, da li je moguće da ste dozvolili da osoba koja je organizovala doček za zlikovca Hašima Tačija, ponižava moju braću i sestre? Doveli ste ga na sveto mesto Ostrog, najvećeg od svih, Svetog Vasilija, gde postavlja ultimatum da nema mesta za Srbe u vršenju vlasti.

Na tom svetom mestu, sve to aminuje jedan od najbližih saradnika Mila Đukanovića na sprovođenju referenduma iz 2006. godine, što mu, kao i mnogi naši ljudi, nisam zaboravio i nikada mu neću to oprostiti.

Da li je moguće, gospodine Krivokapiću, da su ove sudbonosne odluke u rukama onog koji ne može da prežali što nije mogao da ostvari svoju želju da dođe na čelo jedne od najznačajnijih institucija za Srbiju i srpski narod? Zbog toga on, izgleda, ne može da oprosti mojoj Srbiji i mom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Prilažem fotografiju koju ste mi poslali 31. avgusta u 00:30 časova i pitam Vas – da li je osoba sa fotografije izvor Vaših informacija o navodnoj povezanosti moga predsednika Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića?

CG
Foto: Privatna arhiva

Voleo bih da mi javno odgovorite na pitanja koja sam Vam postavio u ovom pismu, gospodine Krivokapiću.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd