fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

HOĆE DA PUKNU OD MUKE! Zbog Putinove posete Sarajevo UDARILO na Vučića, SMETA IM POMOĆ RUSIJE

Tanjug/​Tanja Valić
Izjava predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u vezi s genocidom u Srebrenici i vetom koji je stavila Rusija na Rezoluciju o Srebrenici za svaku je osudu i sramna je, poručio je član Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović.

On je novinarima kazao da je civilizacijski osuditi genocid i odati poštovanje žrtvama genocida.

DODIK ODUŠEVIO PUTINA: SRPSKA neće dozvoliti da BIH UĐE U NATO! Moskva to odmah prenela kao UDARNU VEST!

- Anticivilizacijski je sprečavati da se usvoji rezolucija kojom se osuđuje genocid - istakao je Džaferović i dodao da je odlazak predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika na doček ruskog predsednika u Srbiju njegov lični čin te da njegovi postupci nisu stavovi BiH.

Da podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina rekao je da narod Srbije nikad neće zaboraviti šta je Putin uradio 2015. godine, kada je Rusija stavila veto na Rezoluciju o Srebrenici, prema kojoj su Srbi trebalo da budu proglašeni za genocidni narod. Tada je, naveo je, Putin zaštitio istinu i pravdu.

HRVATI POBESNELI! "Putin je Srbiji dao MIGOVE, a mi od Amera NIŠTA" - VATRENE reakcije na Putinovu posetu iz komšiluka

A to je upravo ono što Bošnjake najviše boli i zbog čega su besni. Pravda. Da, ali i za srpske žrtve. I prava istina o "takozvanom" genocidu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd