Skip to main content
Miloš Medenica

IMA SE... Jedan detalj prilikom hapšenja Medenice svima privukao pažnju

Foto: Twitter/Printscreen/@markodmilacic
Torba marke "guči" koju je sin Vesne Medenice nosio oko struka izazvala je pažnju crnogorske javnosti zbog veoma visoke cene.

Na društvenim mrežama se, ovih dana, posebno komentariše stil oblačenja Miloša Medenice, sina Vesne Medenice, bivše predsednice Vrhovnog suda, koji je u protvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu. On se nalazi u Spužu u istražnom pritvoru koji mu je određen do 30 dana, a posebnu pažnju prilikom njegovog privođenja na podgoričkom aerodromu privukla je torba koju je nosio oko struka.

Na društvenim mrežama se govori da se radi o torbici marke "guči", koja košta preko 1.000 dolara. Na zvaničnom sajtu ovog brenda ova torbica košta na sniženju 1.022, 64 dolara. Redovna cena joj je 1.420,34 dolara.

Ima se...

Inače, Europol je pre nekoliko meseci crnogorskim istražnim organima dostavio komunikaciju sa kriptovane aplikacije Sky. Podgorički portal Libertas objavio je tu komunikaciju, na osnovu koje se može zaključiti da je sin Vesne Medenice učestvovao u trgovini narkoticima i švercu cigareta.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
35 Beograd