fbpx
Skip to main content
Škaljarac

"KO JE OD VAŠIH PARAPOLICAJACA IŠAO PO VESELJIMA KOD KAVAČKOG KLANA?" Porodice škaljaraca reagovale na optužbe

Foto: strana.ua
Policija je nedavno uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu

Porodice Emila Tuzovića i Stefana Đukića negirala je optužbe koje im se stavljaju na teret od strane nadležnih ograna, a koje se odnose na nedavnu akciju crnogorske policije.

Policija je nedavno uhapsila šestočlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su planirali osvetu zbog pokretanja krivičnog postupka za ubistvo Baranina Jovana Klisića.

Glavna meta im je bila sudija Biljana Uskoković. Kao organizator kriminalne grupe označen je Baranin Stefan Ćukić, koji je u pritvoru u Ukrajini zbog sumnje da je u Kijevu pokušao da ubije Radoja Zvicera, koji je, prema operativnim podacima, jedan od vođa "kavačkog klana".

Prema sumnjama istražitelja, u organizaciji kriminalne grupe mu je pomogao Emil Tuzović, koji je zbog istog dela takođe pritvoren u Ukrajini.

- Iz medija smo saznali da se pominju naša imena za teška krivična dela koja apsulutno su lažna. Da li se vi osećate ugroženo jer znate koliko ste časno obavljali vaše funkcije, ko je pustio Belivuka u Crnu Goru i Miljkovića? Mi nismo državni neprijatelji, nego znate dobro koga treba da hapsite i na čija vrata da pokucate, gledate fotelju da sačuvate, pravite film "državni udar dva" - navodi se u reagovanju koje potpisuje Stefan Mandić (Đukić) i Emil Tuzović, a koje je dostavljeno preko članova njihove proodice.

Naveli su da će dokazati nevinost.

- Zakon treba da je za sve isti, nadamo se da nećete sakriti vaše prepiske sa kriminalcima koliko para košta da podmetnete lažnog svedoka saradnika. Nikad ništa niste sprečili sem ono što ste sami kreirali i podmetnuli - tvrde osumnjičeni.

Kako su dodali, svi svedoci saradnici nadležnih organa su narušili pravnu težinu svedoka saradnika.

- Zašto ne kažete koji je od vaših parapolicajaca išao po slavama i veseljima kod kavačkog klana, mada kad bolje i razmislim i ne treba jer će to da se otkrije preko tih istih prepiski - navode oni.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
5 Beograd