fbpx
Skip to main content
Crna Gora

KRIVOKAPIĆ U "SENCI" Sramno tvrdio da je Srbija OPASNOST za Crnu Goru, a sada sopstvenu zemlju vodi u PROPAST

Foto: Profimedia
Očekivanja građana su bila velika, a da li su ispunjena i da li je premijer na pravom putu, nažalost NE.

Prihvatanjem funkcije premijera, Zdravko Krivokapić je morao znati da mora napraviti tim i zajedno sa parlamentarnom većinom krenuti u jedan veoma težak zadatak demontiranja autokratskog režima, borbe protiv mafije i organizovanog kriminala, a sve sa ciljem izgradnje jednog bogatog i demokratskog društva.

ORL specijalista upozorava: Ove simptome ne smete da ignorišete! Evo kako da zaštitite nos i disajne puteve!

ORL specijalista upozorava: Ove simptome ne smete da ignorišete! Evo kako da zaštitite nos i disajne puteve!

LUDILO KOD VUKOVARA: Hrvati traktorom srušili spomenik partizanskim borcima, pa vikali "evo vam ČETNICI" (VIDEO)

LUDILO KOD VUKOVARA: Hrvati traktorom srušili spomenik partizanskim borcima, pa vikali "evo vam ČETNICI" (VIDEO)

VELIKE SMENE U UPRAVI POLICIJE CRNE GORE: Budva i Herceg Novi dobili nove čelnike u centrima bezbednosti

VELIKE SMENE U UPRAVI POLICIJE CRNE GORE: Budva i Herceg Novi dobili nove čelnike u centrima bezbednosti

Premijer kako je počeo tako je i nastavio. Prvo je potrčao na TV kod Senada Hadžifejzovića da da intervju u kojem se izjasnio da nije više Srbin, da je Srbija najveća opasnost po Crnu Goru i optužio je predsednika Srbije Vučića da je kriminalac, koji se tajno sastaje i radi sa Milom Đukanovićem.

Dobivši mandat za sastav nove Vlade mesecima se igrao i vara kao kockar u pokeru političke predstavnike koji trebaju da ga izglasaju za premijera, usput je prevario i neke manjinske partije, da bi na kraju sastavio Vladu od 8 stubova i 12 apostola. Politički dres i trobojku koji je nosio na izborima zamenio je crvenom kravatom, a glavnog uzročnika svih podela u crnogorskom društvu i nosioca organzovanog kriminala nazvao je uvaženim predsednikom.

Uz kafu kohabitira i priprema sastanke skoro na nedeljnom nivou sa Đukanovićem, dok tromesečne sastanke sa liderima parlamentarne većine napušta, pre nego ih i počne. Optužuje Andriju Mandića i Milana Kneževića da su se tajno sastajali sa Đukanovićem i ako sva crnogorska javnost zna da je Andrija odbio poziv da uđe u Vladu kada je Đukanovićev DPS bio na vrhuncu moći.

Zdravko Krivokapić
Foto: Profimedia

Mogli su Andrija i Milan tada uzeti i funkcije i pare i prodati interese srpskog naroda u Crnoj Gori. Nisu to uradili i ako su platili visoku cenu, a osvete je krenula odmah. Znaju građani Crne Gore šta su pretrpeli lideri DF posle odbijanja ponude Đukanovića da uđu u Vladu, brutalna hapšenja, maltretiranja njih i njihovih porodica, podmetanja lažnog državnog udara, prvostepene presude od 5 godina zatvora.

Nisu se oni tajno sastajalu sa Đukanovićem već ih je Đukanović svih prethodnih godina tajno pratio i prisluškivao. Da su ušli u Vladu na poziv Đukanovića danas bi DF bio ugašen kao LS, NS, Pozitivna ili bi kao SDP, LP i SD zbog epidimioloških mera bojkotovao izbore u H. Novom, a položaj srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori bi bio mnogo lošiji nego za vreme Broza. Premijer se odrekao i ministra kojega je sam odabrao, a javnost dobro zna da je blagopočivši mitropolit Amfilohije imao u ministru Leposaviću veliko poverenje da će pravno obezbediti i očuvati viševekovno postojanje SPC u Crnoj Gori.

Poslednji je trenutak da se premijer više ne ponaša kao "ucviljena mlada", već da,  umesto napada na političke predstavnike naroda čijom voljom sedi u premijerskoj fotelji, skupi hrabrosti i suprostavi se Đukanoviću i mafiji, a ne da na svaki izlazak na ulicu grupice plaćenih komita povlači zakone i uredbe iz procedure. Ako nije sposoban i nema hrabrosti za otpor Đukanovićevoj mafiji neka javno kaže i ustupi mjesto nekome ko će to smeti i umeti. Hrišćanski je priznati i biće Ti oprošteno.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd