fbpx
Skip to main content
Andrija Mandić

MANDIĆ UZBURKAO JAVNOST: Đukanović će morati da potpiše ZAKON O SLOBODI VEROISPOVESTI - poznato i kada!

Foto: Facebook/Demokratski front - DF
Oglasio se jedan od lidera Demokratskog fronta.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je za Novo jutro TV Pink da se svi u crnogorskom parlamentu trude da, kao dominantnu, predstave upravo svoju politiku, a za najavljenu sednicu koja će biti održana 20. januara predviđa da će svi zakoni biti ponovo izglasani.

Srećna nova društveno odgovorna godina!

Srećna nova društveno odgovorna godina!

ISPLIVALI TAJNI PODACI! MILO PRODAO CRNU GORU AMERIČKOM GIGANTU: Njen šef "plete mrežu" oko sveta!

ISPLIVALI TAJNI PODACI! MILO PRODAO CRNU GORU AMERIČKOM GIGANTU: Njen šef "plete mrežu" oko sveta!

MILO DUBOKO UZDRMAN! ĐUKANOVIĆ OSTAJE BEZ "MILIONA": Uprava policije dobila hitan nalog!

MILO DUBOKO UZDRMAN! ĐUKANOVIĆ OSTAJE BEZ "MILIONA": Uprava policije dobila hitan nalog!

- Đukanović će tog 20. januara biti prinuđen da sve to potpiše. Kohabitacija između nove Vlade Crne Gore i Đukanovića odigravala se na onaj način na koji smo i mi govorili da će se desiti. Znali smo da neće biti dobre saradnje, i samo se čekalo da neko nekoga prevari. Činjenica je da Đukanović u prevarama ima veliko iskustvo. Vlada je očekivala da će on uraditi ono na šta ga obavezuje Ustav, ali se ispostavilo da je procenio da može da pronađe pukotinu i tome teži - rekao je Mandić.

Kaže da građani očekuju da Vlada radi odlučnije i brže, kako bi mogle da se osjete promene nakon 30 godina.

- Prošlo je mesec dana, nisu urađeni očekivani koraci, pa oni koji su bili na vlasti žele da se ponovo vrate tu gde su bili. Ovo je sada jedna trka sa vremenom i ometanje parlamentarne većine, ali mi imamo dovoljno snage i podršku građana da demontiramo taj mafijaški režim - dodao je Mandić.

Povodom nedavnog hapšenja nikšićkog biznismena Brana Mićunovića, Mandić je rekao da se još nije utvrdila istina u vezi sa njegovim hapšenjem.

- Koristi su imali i oni koji su ga hapsili, a svakako je imao Brano Mićunović jer mu je bio oduzet alat sa kojim je trebalo da zauzima manastire - rekao je Mandić.

Kaže da su očekivali da se radi o ozbiljno smišljenoj akciji, ali da se ispostavilo da je to bilo jedno do onih rutinskih hapšenja kakvih svakog dana ima u Crnoj Gori.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-3 Beograd