fbpx
Skip to main content
Nebojša Medojević

MEDOJEVIĆ UPOZORIO SRBIJU! "Otvorite oči, nemojte da vam nisam na vreme rekao..." (FOTO)

Foto: Pink printscreen
Medojević nije časio časa da upozori Srbiju na moguću opasnost.

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević reagovao je na skrnavljenje trobojke u Novom Sadu od strane sina Balše Brkovića, Brajana Brkovića koji je aktivista Đilasove partije.

Nebojša Medojević je rekao da su ovo tipične akcije Antife, odnosno globalne levičarske ekstremne terorističke organizacije koju finansira Džordž Soroš.

Dodao je da je odlikuje urbana gerila, omalovažavnje nacija, religija, država, tradicije, porodica, zastava, patriotizma, kao i da su nasilje i sukobi sa policijom i neposlušnim Vladama metod njihovog delovanja.

- Provociranje reakcija policije, tužilaštva, sudova, kako bi se radikalizovala klima u zemlji i instalirale Vlade poslušne globalnoj dubokoj državi. Zato je na Cetinju izabrana meta – pravoslavna hrišćanska Crkva, najveći neprijatelj globalne duboke države. Za očekivati je više ovakvih akcija sjutra. Država, nacija, relgija, porodica su nepoželjni i mete napada. Otvorite oči. Nemojte da vam nijesam na vrijeme rekao. Znam šta pričam - zaključuje Medojević.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd