Skip to main content
migranti

Migrant zaražen HIV-om silovao ženu sa posebnim potrebama u Bihaću, pa pobegao iz zemlje!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Policija unsko-sanskog kantona raspisala je poternicu za maloletnim migrantom iz Pakistana, koji je zaražen virusom HIV-a i prijavljen za silovanje u Bihaću, a za koga se pretpostavlja da je napustio BiH.

- Prema informacijama koje dobijamo sa terena i od samih migranata, on je napustio područje BiH - rekao je portparol kantonalnog MUP-a Ale Šiljdedić i dodao da se migrantu od 8. februara gubi svaki trag.

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U!

Prema njegovim rečima, nadležne službe treba pitati zašto u potpunosti nije obavljen nadzor nad njim i zbog čega nije deportovan.

10. decembra, žena iz Bihaća ga je prijavila za silovanje, a to krivično delo kasnije je kvalifikovano kao polni odnos sa nemoćnom osobom s obzirom na psihofizicko stanje žrtve.

Kako je rekao, migrant je sproveden u bolnicu u Sarajevu, gde je lečen, a nedugo zatim je napustio bolnicu i preuzeli su ga pripadnici Službe za poslove sa strancima i smestili u centar "Ušivak" u Hadžićima, gde je trebalo da bude pod nadzorom te službe i u postupku deportacije iz BiH.

Međutim, kako je rekao, migrant se nakon toga samovoljno udaljio iz ovog centra i 7. februara Federalna uprava policije raspisala je za njim poternicu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD region

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd