fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović

MILO BESRAMNO O SRBIMA I LEPOSAVIĆU! Onima koji nisu glasali za rezoluciju o Srebrenici uputio SKANDALOZNU PORUKU

Foto: Profimedia
On je poručio da Demokratska partija socijalista neće izostati sa mesta svoje odgovornosti.

Pokušaj bacanja ljage na Crnu Goru je pokušaj stavaranja nedoumice da li Crna Gora osuđuje genocid ili ne, i u taj vakum se pokušala ubaciti nova vlast stvaranjem konfuzije kakav je odnos Crne Gore prema tome, saopštio je predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

POSTANI DEO MERIDIAN TIMA – PLATA PREKO 60.000 DINARA!

POSTANI DEO MERIDIAN TIMA – PLATA PREKO 60.000 DINARA!

RASKOL U CRNOGORSKOM PARLAMENTU! Sazvan sastanak u Skupštini - Krivokapić NIJE POZVAN

RASKOL U CRNOGORSKOM PARLAMENTU! Sazvan sastanak u Skupštini - Krivokapić NIJE POZVAN

ZABRANA USTAŠKOM POKLIČU "ZA DOM SPREMNI": Sad je sve na hrvatskom premijeru Plenkoviću

ZABRANA USTAŠKOM POKLIČU "ZA DOM SPREMNI": Sad je sve na hrvatskom premijeru Plenkoviću

Đukanović je u Baru kazao da DPS nije bojkotovao parlament, već da je to bila poruka za one koji nisu ispunili očekivanja demokratske i proevropske Crne Gore.

- Odmah nakon parlamentarnih izbora smo kazali da smo politika i partija koji je stvarala ovu državu, prema tome imamo odgovornost da je izgrađujemo. Nema bojkota institucija, ima samo doprinosa razvoja institucija - kazao je predsednik Crne Gore.

- U obavezi smo da razvijamo državu i da zaštitimo državu kada je njeni protivnici, makar bili i aktuelna vlast, žele baciti ljagu na tu državu, pokušaj bacanja ljage je pokušaj stvaranja nedoumice da li Crna Gora osuđuje genocid ili ne osuđuje - kazao je on i podsetio da je Crna Gora genocid osudila 2009. godine.

- Pošto smo bili svesni da se može dogoditi da neko neodgovoran baci ljagu na Crnu Goru, vratili smo se u Parlament, glasali za usvajanje rezolucije i za smenu čovjeka koji je, nažalost, bio član vlade, a koji je pokušao da negira genocid u Srebrenici, i to je vrlo jednostavno za razumevanje. Ako je ostala neka nedoumica da li je naša politika konzistentna ili ne, ja sam uvjerenja da je vrlo konzistentna jer nas vodi ideja da zaštitimo ono što su tekovine savremene Crne Gore i da svakim svojim potezom doprinesemo osvajanju novih koraka na putu pune evropeizacije crnogorskog društva - kazao je predsednik.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd