fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović

MILO MORAO DA POTPIŠE: Zakon o slobodi veroispovesti stupio na snagu

Foto: Profimedia
Prethodno je predsednik Crne Gore te iste zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra vratio na ponovno odlučivanje

Set zakona koje je predsednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao 23. januara stupili su na snagu pošto su danas objavljeni u Službenom listu Crne Gore.

Na snagu je stupio Zakon o izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmeni Zakona o radu.

Prethodno je predsednik Crne Gore te iste zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra vratio na ponovno odlučivanje. Nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara, on je potpisao Ukaz o proglašenju.

– Potpisao sam Ukaze o proglašenju zakona nakon što ih je Skupština ponovo izglasala 20. januara 2021. godine. Dileme koje sam imao i zbog kojih sam ih vratio Skupštini na ponovno odlučivanje su ostale – istakao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd