fbpx
Skip to main content
Milan Knežević

MILO NEĆE MIRNO PREPUSTITI NIKŠIĆ? Knežević objasnio zašto će Đukanović pokušati da iscenira sukobe

Foto: Profimedia/ilustracija
Knežević je naglasio da je Crna Gora za vrijeme Đukanovića ostala prepoznata po izvozu organizovanog kriminala, po izvozu kokaina, po izvozu oružja, po švercu cigareta...

Demokratska partija socijalista i Milo Đukanović gube Nikšić, njegov rodni grad, i oni sigurno očekuju sukobe, sigurno očekuju tenzije i planiraju da ih isceniraju, jer je više nego jasno da će koalicija oko Demokratskog fronta biti jača od DPS-a i da se u ovom trenutku borimo da sami osvojimo većinu, a to je 21 odbornik, ali svakako želimo da sa dokazanim opozicionim strankama i pokretima u Nikšiću kasnije formiramo parlamentarnu većinu, poručio je jedan od lidera i poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević.

Kada uzimate ANTIBIOTIK obavezan je i neki probiotski proizvod: Prof. Đorđević savetuje kako da izaberete NAJEFIKASNIJI I NAJBEZBEDNIJI!

Kada uzimate ANTIBIOTIK obavezan je i neki probiotski proizvod: Prof. Đorđević savetuje kako da izaberete NAJEFIKASNIJI I NAJBEZBEDNIJI!

OTKRIVEN MILOV JEZIV PLAN: Đukanović ponovo udario na SPC, smeta mu broj pravoslavnih sveštenika

OTKRIVEN MILOV JEZIV PLAN: Đukanović ponovo udario na SPC, smeta mu broj pravoslavnih sveštenika

"BESMRTNI" VLADIKA ATANASIJE DOBIO MURAL: Dva prijatelja i duhovna pastira zajedno pod platanima (VIDEO)

"BESMRTNI" VLADIKA ATANASIJE DOBIO MURAL: Dva prijatelja i duhovna pastira zajedno pod platanima (VIDEO)

- Meni se čini da priča Đukanovića o nekakvoj srpskoj hegemoniji u Nikšiću, možemo jedino protumačiti kao hegemoniju njegove porodice u Beogradu i u Srbiji, i ukoliko je Đukanović zabrinut za nezavisnost Crne Gore i njen teritorijalni integritet i suverenitet onda bi trebalo da pozove sestru da se preseli iz Beograda u Podgoricu, da pozove svog sestrića Edina Kolarevića da se preseli iz Beograda u Nikšić i da ono što pokušava da investira i da razvija biznis u Srbiji i Beogradu prenese u Crnu Goru - kazao je Knežević.

Kako je istakao, što se tiče Kosovoskog boja i priče Đukanovića oko toga, najbolje se može podvesti pod činjenicu da je Milo Đukanović na talasu Kosovske priče i progona Srba i Crnogoraca sa Kosova i Metohije 1988. godine došao na vlast.

- Preobukao je do sad nekoliko nacionalnih dresova od ultra Srbina do sad nekog ultra Crnogorca ili ultra Dukljanina kom se priviđaju Kosovski bojevi, a u stvari mu se priviđa poraz i onda na svaki način pokušava da dodatno podigne tenzije - jasan je Knežević.

Narko klanovi

Knežević je naglasio da je Crna Gora za vrijeme Đukanovića ostala prepoznata po izvozu organizovanog kriminala, po izvozu kokaina, po izvozu oružja, po švercu cigareta i kao jedna banana privatna država u njegovim rukama i rukama njegovih najbližih saradnika.

- Sinoć smo prilikom prikazivanja snimaka i objavljivanja informacija u vezi kriminalnih klanova posle Sjednice savjeta za nacionalnu bezbjednost mogli da vidimo kakvi su se pipci hobotnice protegli i do Crne Gore i da se sad već mogu prepoznati i nalogodavci i ljudi koji su povezani sa grupom Velje Belivuka i jasno je da se radilo o jednoj bezbjednosnoj kriminalnoj sprezi i policijskih i ANB struktura u Crnoj Gori sa kriminalnim grupama u Srbiji i nažalost dijelom policijskih struktura u Republici Srbiji - naglasio je lider DF-a.

Velja Nevolja
Foto: Profimedia

Velja Belivuk u Crnoj Gori

Knežević je dodao da su u saznanju da je Veljko Belivuk prije nego je došao u Crnu Goru bio označen kao bezbjednosno interesantno lice i bio mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru što znači da mu je neko iz struktura policije u Crnoj Gori omogućio da uđe uprkos toj zabrani i da ima VIP tretman

- Takođe, imamo informaciju da je za njegovu logistiku bio zadužen sin doskorašnjeg zamjenika direktora policije Zorana Lazovića, Petar Lazović, da mu je pravio društvo i da mu je obezbjedio taj putni pravac do Kotora gdje se sreo sa Radojem Zvicerom, neformalnim odnosno navodnim šefom kavačkog klana - kazao je on.

Knežević je podsjetio javnost da su on i Andrija Mandić 1. avgusta na graničnom prelazu između Crne Gore i Republike Srpske pretresani sat vremena od strane crnogorske policije jer su mislili da prenose novac jer smo se tada nalazili u izbornoj kampanji.

- To je samo pokazatelj kakav je tretman imao Veljko Belivuk u Crnoj Gori, a kakav smo tretman imali lideri Demokratskog fronta - dodao je Knežević.

   

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
9 Beograd