fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović

MILO SRAM TE BILO! ĐUKANOVIĆEV BEZOBRAZLUK NEMA GRANICA: "Potpalio vatru", a sada tvrdi da nema veze sa protestima!

Foto: Profimedia/Twitter/Printscreen
Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović negirao je da je organizator današnjih antivladinih protesta u Crnoj Gori

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović negirao je da je organizator današnjih antivladinih protesta u Crnoj Gori i ocenio "krajnje nemoralnim insinuacijama" poziv premijera Zdravka Krivokapića da ne destabilizuje državu i da protestante povuče sa ulice.

UŽAS U CRNOJ GORI: Uhapšen komunalni policajac zbog sumnje da je silovao devojčicu

UŽAS U CRNOJ GORI: Uhapšen komunalni policajac zbog sumnje da je silovao devojčicu

SLOVENCI IZLAZE IZ LOKDAUNA: Prvo popuštanje mera se odnosi na decu

SLOVENCI IZLAZE IZ LOKDAUNA: Prvo popuštanje mera se odnosi na decu

RAT KLANOVA NASTAVLJEN I U ZATVORU: Škaljarac napao kavčanina, čuvari sprečili KRVOPROLIĆE

RAT KLANOVA NASTAVLJEN I U ZATVORU: Škaljarac napao kavčanina, čuvari sprečili KRVOPROLIĆE

- Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne sviđaju. Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast - saopštio je Ðukanović.

Istakao je da je Krivokapić sada, kako kaže, krenuo da to čini i prema njemu lično.

- Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše - podseća Ðukanović.

Ističe da je to činio i čini zbog odgovornosti prema državi za čiju je obnovu, kako navodi, za razliku od premijera, bez ostatka radio i izvesno glasao.

- I za čiji napredak i dalje radim. Iako imam sve manje poštovanja prema vladi i njenom premijeru. Jer iz dana u dan sabiram sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom. Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike vlade ovih dana skriveno stojim ja - kaže Ðukanović.

Ističe da ne samo što se ne skriva kada kritikuje, već i zato što nikada nije i, kako kaže, nikada neće preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore.

- Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi. Verujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali - naveo je Ðukanvić.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd