Utorak 19. mar 2024.
devojčica

Nacrtala svoje patnje JER NIJE MOGLA DA GOVORI: Brutalna ispovest NAJMLAĐE ŽRTVE najvećeg balkanskog mafijaša (VIDEO)

Foto: Profimedia/ilustracija
Užas

Trgovanje ljudima jedan je od najgorih zločina, a u ponedeljak je ubijen balkanski "kralj" prostitucije i belog roblja Dilaver Bojku, koji je prodavao žene na Balkanu za tri do pet hiljada evra, piše Expreš.hr.

Najveći mafijaš na Balkanu ubijen zbog KRVNE OSVETE: Likvidiran zbog OVE GREŠKE oca i brata

U paklu njegovog ''biznisa'' završilo je tri hiljade žena koje je prodavao preko Makedonije i Albanije.

Šokantne, stvarne priče žrtava i njihove tragične sudbine zapisane su u policijskim beležnicama. Sve su one svoje priče ispričale u Policijskoj nacionalnoj kancelariji za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminaliteta (PNUSKOK). Njihove potresne priče govore kako su radili Bojku i njegova ekipa.

Anina (11) majka je prostitutka. Rodila ju je u BiH. Nije znala ko je Anin otac. Bebu nije želela, ostavila ju je nakon porodaja. O Ani je počela da brine baka. Zapravo, nije se brinula o njoj, zanemarivala ju je i hranila tek toliko da može da preživi. Baka joj je bila jedino živo biće koje je imala na ovom svetu pa je volela baku. Rasla je uz nju u siromaštvu i - prošenju.

S vremenom, kako je Ana odrastala, a bila je predivna devojčica prekrasne smeđe kose, baka je, zahvaljujući Ani, počela više da zarađuje.

Ljudi su voleli Anino milo lice pa bi joj uvek udelili više novca. Ali ona nije samo prosila...

PRONAĐENA NESTALA BARBARA (13): Evo gde je bila sve ovo vreme!

- Za nas su baka i Ana bile strankinje koje smo u Hrvatskoj zatekli u prošenju. Devojčica je bila gotovo nepismena, ali vrlo inteligentna i prelepa - svedoče istražitelji, koji su baku i Anu prošle godine uhvatili dok su prosile. Ana kao da je odahnula. Kao da je shvatila da su patnje završile. Ne zbog prosjačenja nego zbog onoga što su psiholozi posle otkrili veštačenjem.

Više od godinu dana Anu su u Bosni držali zatočenu, izgladnjivali, tukli, silovali. Imala je manje od deset godina. To nije rekla lekarima. Nacrtala im je svoje patnje. Crteži su to koji, kad ih vidite, mislite da su predložak za film strave i užasa. Baka, koju su na kraju proterali iz Hrvatske, morala je da zna šta su zveri radile njenoj unucici, ali nije reagovala, navodi portal.

- Ona ju je koristila za prosjačenje i samo joj je to bilo bitno. Od ljupke devojčice pretvarala ju je u još ljupkiju samo radi svoje koristi - kažu istražitelji.

TRAGEDIJA U RADAKOVU! Poginulo petogodišnje dete!

Zločincima iz Bosne policija još nije ušla u trag. Baka, nažalost, nikoga nije odala. Vratila se u Bosnu bez svoje male devojčice, kako joj je lažno tepala.

Ani je Hrvatska odobrila četvrti privremeni boravak iz humanitarnih razloga. U sigurnoj je porodici. Ne želi da ode iz Hrvatske, rado bi tu zauvek ostala. Naučila je da čita i piše, jede redovno, ne tuku je, ne prisiljavaju ni na šta.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd