Skip to main content
Andrija Mandić

"NEĆU DOZVOLITI DA TAJKUNI UKRADU NARODNU VOLJU" Mandić brutalno odgovorio Krivokapiću

Foto: Profimedia
Primjera radi, Srbija je krenula napred kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu

Kao neko ko je Zdravka Krivokapića postavio na mesto nosioca liste koalicije Za budućnost Crne Gore i ko je vodio i upravljao izbornom kampanjom koalicije, neću dozvoliti da crnogorski tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju Vladu Crne Gore, reagovao je Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije.

"NOVA VLADA BEZ LIDERA DEMOKRATSKOG FRONTA" Krivokapić saopštio odluku Kneževiću, Mandiću i Medojeviću

"NOVA VLADA BEZ LIDERA DEMOKRATSKOG FRONTA" Krivokapić saopštio odluku Kneževiću, Mandiću i Medojeviću

HRVATSKA SE ZATVARA OD PONEDELJKA? Najavljene nove drastične korona mere

HRVATSKA SE ZATVARA OD PONEDELJKA? Najavljene nove drastične korona mere

MAKEDONIJA U KANDŽAMA KORONE: 404 nova slučaja, preminulo 14 pacijenata

MAKEDONIJA U KANDŽAMA KORONE: 404 nova slučaja, preminulo 14 pacijenata

- Ovo što rade Miško Perović i grupa okupljena oko drugotajkunske porodice je neprihvatljivo za svakog čestitog čovjeka. Demokratski front stoji zajedno sa svojim narodom i nikada neće pristati da nam budućnost određuju oni koji su milione i milione evra pokupili u zajedničkim poslovima sa porodicom Mila Đukanovića - istakao je Mandić i dodao:

To je nedavno priznao lično Miško Perović, kada je u javnom nastupu "legalizovao" deset miliona Aca Đukanovića, koje je brat Mila Đukanovića zgrabio u privatizaciji banke kojom je upravljala porodica Perović.

Primjera radi, Srbija je krenula napred kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu, naveo je Mandić. Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju štetnog uticaja od tajkuna koji su je pljačkali, a korumpiranim činovnicama raznih ambasada stavio do znanja da je Srbija nezavisna država.

- Rukovođen tim iskustvom želim još jednom da im poručim da ovu narodnu slobodu nijesmo osvojili da bi je predali u ruke tajkunske ološi i druge bagre koja je umislila da narodu može ukrasti san i vjeru u bolju budućnost, prirodan osjećaj za poštovanje pravde i izvjesniju ekonomsku sigurnost - naglasio je i poručio:

- Svoj toj tajkunskoj ološi mogu još jednom da poručim da im Demokratski front stoji na biljezi i nećemo im bez velike borbe i konačne naše pobjede dozvoliti da naš narod lažu, pljačkaju i kradu - rekao je on.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd