Utorak 19. mar 2024.
devojčica

Otkrivene jezive grupe za pedofile: Imaju na HILJADE članova, a poruke su NASTRANE I PERVERZNE!

Foto: Profimedia/ilustracija
Po svoju dozu pažnje dolaze devojčice iz celog regiona

Na društvenoj mreži Fejsbuk otkrivene su najmanje dve grupe koje su namenjena korisnicima zemalja bivše Jugoslavije, a koje otvoreno promovišu i pozivaju na incest i pedofiliju. Jedna od grupa nosi naziv "Zabranjene tajne incest!".

Jedna od grupa ima nešto više od 1.800 članova, druga oko dve stotine, a pristup im je - ma šta vam god pričali o sigurnosti na internetu i službama koje nadziru sadržaj - zastrašujuće jednostavan.

Profesorka kupovala učeniku (18) vredne poklone i imala se*sualne odnose sa njim: Škola šokirana!

Aleksandra (24) je terala dečaka, ometenog u razvoju na se*sualni odnos i oralni se*s i to USRED PARKA!

Novinarka Indexa je, s lažnim profilom bez imalo problema i doslovno jednim klikom, stekla članstvo u grupi i provela nekoliko dana u komunikaciji s članovima. Nije bilo nikakvog nepoverenja, nikakvih provera, ničega.

A slikovni materijal i tekstualni sadržaj koji usledi iste sekunde po primanju u članstvo, a potom i poruke kojima se članovi međusobno jedni drugima obraćaju, nastrani su i šokantni.

„Najviše volim mlađe od 13“, „Ko je od vas j**** svoju majku?“, „Prepričajte svoja iskustva s incestom“, „Najslađe je između brata i sestre“, „Tražimo još jedan par za incest“, samo su neke od objava na koje onda članovi oduševljeno i bez imalo zadrške diskutuju.

pisanje poruke u krevetu
Foto: Profimedia

Tako jedna od članica objavljuje svoju fotografiju, uz koju stavlja potpis da njen sin mastu*bira upravo na tu njenu sliku. Druga članica grupe objavljuje fotografiju kako se ljubi u usta sa svojim sinom. Ispod te fotografije su mnogi komentari u kojima joj ostali članovi „zavide“, „čestitaju“ i nazivaju je kraljicom!

Znatan deo članova grupe ima stvaran profil, što se u nekoliko sati pretraživanja po internetu vrlo jednostavno može utvrditi.

Objavljuju razgolićene fotografije

Međutim, prilično je zabrinjavajuć i još jedan trend - u takvim grupama po svoju dozu pažnje dolaze devojčice iz celog regiona. Premda je po fotografijama apsolutno nemoguće utvrditi njihovo godište po porukama i komentarima koje ostavljaju, prilično je jasno da se radi o - deci. One tu objavljuju razgolićene fotografije, traže sponzore.

Pedofilija
Foto: Profimedia

S obzirom na to da članstvo u grupi članovi koriste i kako bi se međusobno povezali, što se – nakon njihovog upoznavanja - kasnije odvija u privatnim porukama i u stvarnom životu, možda je bolje i ne zamišljati. Devojčice se nude kao u izlogu, a ostatak ekipe bira...

Kako se navodi, administratori grupa se menjaju, ali tokom tih nekoliko dana koje je novinarka provela u grupi izmenilo se njih troje-četvoro. Reč je o devojci od dvadesetak godina iz Beograda, nešto starijoj devojci srpskog porekla koja živi u inostranstvu, Bošnjaku koji živi u Švedskoj i devojci koja živi u okolimi Siska.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd