fbpx
Skip to main content
Medojević

"OVO POSTAJE PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI" Medojević o političkoj krizi koja drma Crnu Goru

Foto: Profimedia
Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da što pre treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima i ocenjuje da crnogorski narod "ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera".

Medojević smatra da premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović "nisu dorasli trenutku i važnom istorijskom poslu demontaže jednog totalitarnog mafijaškog režima", prenose podgoričke Vijesti.

On je u saopštenju naveo da je Krivokapić optužio svog zamenika Abazovića da je narko-kartelu dojavio informacije o akciji zaplene kokaina i da je manjinska vlada projekat narko-kartela.

- Ovaj cirkus postaje pretnja nacionalnoj bezbednosti. Što pre dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima. Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme - poručio je Medojević.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd