fbpx
Skip to main content
Hapšenje

PEDOFIL SA KARANFILOM U RUCI PRIZNAO SILOVANJE DEVOJČICE (14): Slučaj koji je potresao region nastavlja da šokira

Foto: Profimedia/ilustracija
Kao prvi svedok optužbe trebalo je da se pojavi Fahrudin Mešeljević koji je kobnog dana savladao pedofila Sašu Selitaja te ga je zadržao do dolaska policije.

Iako je bio najavljen početak suđenja u stravičnom slučaju koji je potresao BiH i region kada je pedofil Saša Selitaj (46) autobusom doputovao u Begov Han kod Žepča gde je silovao 14-godišnju devojčicu, došlo je do neočekivanog preokreta.

Da li će Tokio nadmašiti Rio de Žaneiro po broju srpskih olimpijskih odličja?

Da li će Tokio nadmašiti Rio de Žaneiro po broju srpskih olimpijskih odličja?

GORI SVE OKO MOSTARA! Bukti veliki požar, borba sa vatrom traje satima

GORI SVE OKO MOSTARA! Bukti veliki požar, borba sa vatrom traje satima

SKANDAL U CRNOJ GORI! Službenik samozvane CPC se obrušio na mitropolita Joanikija: "Nećemo dozvoliti ustoličenje"

SKANDAL U CRNOJ GORI! Službenik samozvane CPC se obrušio na mitropolita Joanikija: "Nećemo dozvoliti ustoličenje"

Jezivi detalji

Naime, pedofil je naprasno priznao krivicu, pa je bez formalnog sudskog postupka osuđen na dve godine zatvora.

Kao prvi svedok optužbe trebalo je da se pojavi Fahrudin Mešeljević koji je kobnog dana savladao pedofila te ga je zadržao do dolaska policije. To se ipak nije dogodilo, tako da se Mešeljević kući vratio razočaran i postupkom suda i kaznom koja je izrečena pedofilu.

Podsećamo da je optužnica protiv ovog pedofila podignuta početkom juna, a sadrži niz dokaza i stravičnih detalja. Tu je navadeno da kada je Mešeljević video Selitaja kako grli i ljubi devojčicu, pozvao je njene roditelje. Pedofil je pokušao da pobegne, ali ga je Mešeljević pronašao u šumi skrivenog iza jedne stene. U momentu hapšenja Selitaj je u ruci imao crveni karanfil.

Upućen u zatvor

Prema navodima optužnice Selitaj je i na lokalitetu Vidovine, u mestu Golubinja, na području opštine Žepče sačekao devojčicu M. K. koju je prethodno namamio preko Fejsbuka.

- Susreli su se na autobuskom stajalištu u Begovom Hanu, pa kada su krenuli u šetnju u pravcu Vidovina, i kada su zašli u šumu i došli do jedne velike stene pored Golubinjskog potoka, u nameri da zadovolji svoj polni nagon iskoristio je devojčicinu psihičku i fizičku nezrelost i mladu životnu dob te nakon što se dete skinulo i on skinuo svoju odeću nakon čega su imali polni odnos čime je počinio krivično delo polni odnos sa detetom - navodi se u optužnici.

On je upućen na izdržavanje zatvorske kazne, a do sada se nalazio u pritvorskoj jedinci KPZ Zenica.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
19 Beograd