Skip to main content
žena plače

Pijana žena je pozvala policiju. Čim je spustila slušalicu, zgrabila je nož i POČINILA BRUTALAN ZLOČIN

Foto: Profimedia/ilustracija
Dramatična situacija prerasla u krvav epilog

Burna dugogodišnja veza između Dražena P. (52) i njegove 11 godina mlađe devojke B. N. u četvrtak je dobila krvavi epilog. Žena je nakon sukoba u stanu u Vrapču u jednom trenutku zgrabila kuhinjski nož i nasmrt izbola svog nevenčanog supruga.

Policiju je oko podneva u četvrtak nazvala upravo 41-godišnja B. N. i rekla im da hitno dođu u njen stan u Zrnetićevoj ulici jer je silovana. Kada su policajci stigli na mesto događaja, u stanu su pronašli Draženovo beživotno telo koje je ležalo u lokvi krvi.

Pročitajte i:

Iako je B. N. na licu imala vidljive tragove fizičkog napada, policajci su odmah shvatili i da je prilično pijana.

Analiza krvi 

- Bila je sva krvava, a policija ju je odvela zajedno s Hitnom pomoći - rekao je jedan od stanara zgrade. Vozilom Hitne pomoći prevezena je u bolnicu u Vinogradskoj gde su joj lekari sanirali površinske povrede na licu i telu.

Hitna pomoć
Foto: Profimedia

Izvadili su joj i krv i ustanovili da je jako pijana.

Stanari zgrade u kojoj se desilo ubistvo su rekli da o konkretnom događaju nisu ništa znali sve dok nije došla policija, ali da im je njihova komšinica B. N. već od ranije poznata po jako čudnom ponašanju te su znali da je imala problema s alkoholom zbog čega je, pričalo se, već bila na lečenju u Vrapču.

- Svi su je izbegavali.  Ponekad smo znali čuti buku iz stana jer je znalo biti svađa i glasne muzike,ali videli smo da nešto nije u redu jer je na stepenicama pored nas znala da prođe kao zombi. Videlo se da uzima neke tablete - rekao je drugi stanar zgrade.

Drugi komšija je pak rekao da je 41-godišnjoj ženi stan u Zrnetićevoj ulici pre više godina kupio njen otac koji je živeo i radio u Zaprešiću.

hrvatska policija
Foto: Profimedia/ilustracija

- Nije ona ovde sve vreme boravila. Došla bi na dan-dva i onda je ne bismo videli po tri sedmice - istakao je drugi komšija.

Burna veza 

Kako se nezvanično saznaje, informacije o njihovoj burnoj vezi i njenim problemima s alkoholom potvrdili su im i iz krugova bliskih istrazi, jer je policija i u prošlosti zbog njihovih međusobnih nasilnih ispada morala da interveniše.

Prema tim informacijama, devojka je pre godinu dana takođe bila uhapšena i prijavljena zbog pokušaja ubistva Dražena P. pod otprilike istim okolnostima, a navodno je zbog toga bila i prisilno hospitalizovana. Međutim, osim po nasilnim ispadima jednog prema drugome, ni pokojnog Dražena ni B.N. policija nije evidentirala zbog drugih oblika kriminala.

Telo ubijenog muškarca nakon uviđaja biće prevezeno na obdukciju na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati, a kriminalistička istraga još traje.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd