Skip to main content
Džena Gadžun

PORUKA MAJKE MALE DŽENE TERA SUZE NA OČI: Ne možete ni zamisliti, naša ćerka sa spaljenim mozgom - ŠTA URADISTE?

Foto: Facebook/Printscreen/Muhamed Velic
Amila Gadžun, majka malene Džene, devojčice iz Kaknja koja je preminula nakon komplikacija tokom operativnog zahvata očnog kapka u privatnoj poliklinici u Sarajevu, objavila je razgovor sa doktorkom koja je dogovarala operaciju malene devojčice.

- Za nas nije bilo puno i veća cifra da je bila, mi bi se za svoju pahulju snašli na bilo koji način. Uradili smo sve kako ste nam i rekli, svi mogući nalazi uredni i spremni za anesteziologa Suada Rožajca. Odveli svoju Dženu sa skupljenim novcem u stomatološku ordinaciju Benjamina Bejtovića, po preporuci Nine Jovanović. Možete li zamisliti kako je nama bilo? Rekli ste za 45 minuta da će sve biti gotovo da možemo odmah ići kući, a umesto toga nas dočeka naša Džena i Hitna pomoć. Ne možete ni zamisliti kako je bilo čuti da je naša Džena iz vaših ne stručnih ruku uzeta sa zamrlim mozgom, potpuno spaljenim. Šta uradiste od naše Džene - napisala je majka.

"GDE VI VIDITE NACISTIČKI POZDRAV" Skandalozno pravdanje profesorke koja je objavila sliku maturanata u Slavonskom Brodu (VIDEO)

"GDE VI VIDITE NACISTIČKI POZDRAV" Skandalozno pravdanje profesorke koja je objavila sliku maturanata u Slavonskom Brodu (VIDEO)

DODIK NIJE PREĆUTAO, POSLAO JASNU PORUKU BRITANCIMA: Bosna je nefunkcionalna i propala država

DODIK NIJE PREĆUTAO, POSLAO JASNU PORUKU BRITANCIMA: Bosna je nefunkcionalna i propala država

"KAPETANE, TRIBALI BI DOMA" Ovako se Split oprostio od Mateja Periša (VIDEO)

"KAPETANE, TRIBALI BI DOMA" Ovako se Split oprostio od Mateja Periša (VIDEO)

Zdravstveni inspektori Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Kantona Sarajevo, a koju je naredilo Ministarstvo zravstva KS, nakon smrti devojčice Džene Gadžun iz Kaknja, izvršili su inspekcijski nadzor u Privatnoj oftalmološkoj ordinaciji Dr. Halimić, Privatnoj ordinaciji za anesteziju i terapiju bola prim. dr Suad Rožajac, i Privatnoj stomatološkoj ordinaciji Bejtović prilikom čega su utvrđene brojne nepravilnosti u radu ovih privatnih ordinacija.

Dvoipogodišnja Džena Gadžun je 8. novembra operisana u privatnoj ordinaciji u Sarajevu, a kako su ranije ispričali roditelji devojčice, rođena je sa spuštenim kapkom i operisana je prvi put pre godinu. Ta rana nije zarastala i zbog infekcije je morala biti ponovo i to hitno operisana.

Dogovorena je operacija u privatnoj klinici, a devojčicu je operisala doktorka Nina Jovanović.

Doktorka je roditeljima, kako su ranije ispričali, rekla da je sa operacijom oka sve prošlo u redu, ali da je prilikom buđenja iz anestezije, koju je radio dr Suad Rožajac, došlo do komplikacija čiji uzrok “ne znaju”, prenosio je Avaz.

Nakon operacije devojčica je pala u komu i hitno je prevezena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gde su je u životu održavali aparati. Nakon nekoliko dana devojčica je preminula.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd