fbpx
Skip to main content
DF, pismo

POSLANIKU DF-A STIGLO "PRIORITETNO" PISMO IZ FINSKE NAKON POLA GODINE: Sumnja da je sve maslo DPS-a (FOTO)

Foto: Facebook/Slaven Radunovic/YouTubePrintscreen
Slaven Radunović član Demokratskog fronta i poslanik u Narodnoj skupštini Crne Gore doživeo je potpunu neprijatnost kada mu je pismo iz finske sa naznakom "prioritet" stiglo tek nakon 6 meseci.

Očigledno da je sadržaj pisma bio od velike važnosti s toga je i opravdana Slavenova reakcija koji je svoj revolt izrazio na društvenoj mreži "fejsbuk".

On je za ovu grešku okrivio rukovodstvo Pošte Crne Gore iako je naglasio da je greška možda i kod Finaca, ali poučen nekim ranijim iskustvima veruje da se krivac ipak za ovo nalazi u Crnoj Gori odnosno u redovima DPS-a čiji su kadrovi zaposleni u toj ustanovi.

- Još mnogo treba da se radi, da se istera javašluk iz DPS organizacija - stoji u postu Radunovića.

Da bi potom dodao:

Verovali ili ne, danas sam primio pismo iz Parlamenta Finske, koje je upućeno 4. decembra prošle godine. I da stvar bude gora, radi se o PRIORITETNOJ pošiljci. Pred novim rukovodstvom Pošte je velika odgovornost, kako bi ovakvi slučajevi postali prošlost. Naravno, možda "grešim dušu", jer postoji mogućnost da su finski poštari krivi, ali mi dugogodišnje iskustvo sa crnogorskim službama govori da su za tako nečim male šanse - napisao je Radunović na fejsbuku.

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd