fbpx
Skip to main content
Dritan Abazović

"PREKINITE VIŠE SA TRIKOVIMA I PODMETANJIMA" Demokrate upozorile Abazovića: Zašto štitite Milove kriminalce

Foto: E-stock/Petar Jovanović
Demokrate Crne Gore Alekse Bečića ponovo su pozvale GP URA Dritana Abazovića da prekinu sa opstrukcijama u vezi sa rekonstrukcijom vlade ili da, kako se navodi, otvoreno kažu da su našli druge partnere.

- Prekinite više sa trikovima, podmetanjima i opstrukcijama rekonstrukcije vlade ili nam otvoreno kažite da ste našli nove partnere - saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

U saopštenju koje je potpisala poslanica Demokrata Zdenka Popović poručeno je da "kolege iz URA nastavljaju sa jeftinim medijskim trikovima, vrlo sličnim trikovima DPS, u kojima se informerski manipuliše i podmeće".

Doktorka otkriva: Zbog čega su ŽENE podložnije NADUTOSTI, GASOVIMA I GRČEVIMA i kako to da rešite?

Doktorka otkriva: Zbog čega su ŽENE podložnije NADUTOSTI, GASOVIMA I GRČEVIMA i kako to da rešite?

DRITAN PONOVO UDARA NA SRBE! Abazović koči rekonstrukciju vlade - smeta mu Demokratski front

DRITAN PONOVO UDARA NA SRBE! Abazović koči rekonstrukciju vlade - smeta mu Demokratski front

DRITAN NEĆE BITI PREMIJE VLADE DOK SE DF PITA! Knežević oštar: Krivokapić i Abazović da reše sve nedoumice

DRITAN NEĆE BITI PREMIJE VLADE DOK SE DF PITA! Knežević oštar: Krivokapić i Abazović da reše sve nedoumice

U odgovoru na saopštenje stranke Crno na bijelo, kojim je stranka Dritana Abazovića pozvala Bečića da hitno sazove sednicu parlamenta radi donošenja važnih odluka, Popović kaže da na plenarnom zasedanju ne može raspravljati i odlučivati o izboru članova Tužilačkog saveta bez utvrđenog predloga kandidata na matičnom odboru.

- Tako da nema sednica Skupštine ni oko predloga zakona koji su u proceduri, jer nema potrebne parlamentarne većine, osim ako neko nije na putu da napravi većinu sa DPS, pa bi bi bilo lepo da nas o tome obavesti - navela je, između ostalog, Popović.

Ona je pozvala lidera GP URA i potpredsednika vlade Dritana Abazović da odgovori da li li je za Krivokapićev plan rekonstrukcije vlade ili, kako navode istinski nestranačku vladu.

Popović kaže da bi dobro bilo da Abazović konačno odgovori da li je za Krivokapićev plan rekonstrukcije vlade ili istinski nestranačku vladu, jer naprasno zagovara koncpet nestranačke vlade.

- Nama je prihvatljivo u jedno i drugo, ali odgovora nema, jer se opstrukcija rekonstrukcije koja vodi ka stabilnosti vlasti nastavlja samo sa jednim ciljem: da Abazović sačuva svoju poziciju unutar vlade - poručila je Popović.

Pozvala je Abazovića i da odgovori na neka pitanja koja se tiču sektora bezbednosti.

- Dobro bi bilo da nam koordninator bezbednosnih službi konačno odgovori zašto značajne pozicije u bezbednosnom sektoru i dalje pokrivaju udarne pesnice kriminalnog bivšeg režima, kako je Radoje Zvicer napustio Crnu Goru pred hapšenje njegove kriminalne grupe u aprilu ove godine, ko je u zatvoru Spuž pojetio jedno visoko kotirano lice u kriminalnom miljeu i na osnovu koje odluke - zaključila je Popović.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd