fbpx
Skip to main content
Crnogorska policija

Sahranio majku, pa žurio na svadbu

Foto: Profimedia/ilustracija
Policajci Marko Vlahović i Dalibor Baltić iz Crne Gore ispričali su svoja iskustva sa vozačima koji krše saobraćajne propise.

Najveću su brzinu, tvrde, snimili upravo kod jednog mladića: na putu Podgorica-Bar, vozilom je upravljao 213 kilometara na čas.

- Prvo pitanje u toj situaciji bilo mi je:,,Čemu žurba?". I znate li kako mi je odgovorio? „Da sam vas video, vozio bih i brže da me ne možete stići" - kazao je Baltić.

Ambasada Velike Britanije tvrdi da se Davor Dragičević ne krije kod njih

Pričaju da su se tokom dvodecenijske karijere nagledali svega, da su često svjedoci nekih ružnih ili tragičnih događaja, ali i onih lijepih.

Međutim, tvrde da najduže pamte i najčešće pričaju o onim "zanimljivim" događajima na crnogorskim putevima. Baltić je ispričao da im se takvo nešto dogodilo nekoliko dana ranije:

- Pre nekoliko dana smo na putu Podgorica-Nikšić zaustavili pedesetšestogodišnjaka koji je značajno prekoračio brzinu, a pritom je bio u alkoholisanom stanju (mnogo iznad dozvoljenog). Žurio je tog dana jer, mu je, navodno, umrla majka. Naravno, isključen je iz saobraćaja i napisane su mu prijave. Međutim, sutradan na putu Podgorica-Cetinje zaustavili smo isto lice u istoj situaciji. Ovog puta je vozio 160 kilometara na čas, a u sebi je imao 1,30 promila alkohola. Kada sam ga pitao gde je ovog puta žurba - kazao je da žuri na svadbu. Pokazalo se da je naša procena da prvi put nije govorio istinu tačna - rekao je Baltić.

- Navodno sahranio majku, pa na svadbu - dodao je Vlahović.

LEKCIJA SVIM VOZAČIMA Motociklisti su krenuli u ludu vožnju, a onda se na putu našla jedna baka

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
16 Beograd