fbpx
Skip to main content
Crkva, sveće

SEKTA U CRNOJ GORI POZIVA NA USTANAK: Skandal Milove crkve nije zapamćen u istoriji hrišćanstva

Foto: Profimedia/ilustracija
Crnogorski antihristi žestoko ustali protiv uvođenja reda i pravde u tamošnje društvo

Najveća crnogorska sekta, nastala praktično pod patronatom režima Mila Đukanovića, koji ju je svojski i podržavao na antihristovom putu - kanonski nepriznata takozvana crnogorska pravoslavna crkva (CPC) - napravila je skandal pozivajući sledbenike da ustanu protiv izmena Zakona o slobodi veroispovesti, koji je prethodna vlast donela uglavnom zarad uništavanja Srpske pravoslavne crkve na tamošnjim prostorima.

DA LI ĆE SEVERNA MAKEDONIJA KONAČNO MOĆI DA ODAHNE? Jedna brojka ukazuje na to

DA LI ĆE SEVERNA MAKEDONIJA KONAČNO MOĆI DA ODAHNE? Jedna brojka ukazuje na to

LOKDAUN JE KRAJNJA OPCIJA: Hrvatski ministar zdravlja najavio nove mere za praznike

LOKDAUN JE KRAJNJA OPCIJA: Hrvatski ministar zdravlja najavio nove mere za praznike

NOVINE PRED PRAZNIKE: U jednu zemlju regiona građani Srbije će moći samo uz PCR test

NOVINE PRED PRAZNIKE: U jednu zemlju regiona građani Srbije će moći samo uz PCR test

- Državu su napale sile koje imaju nameru da je reše nezavisnosti, tako što će nameravanim izmenama Zakona o slobodi veroispovesti uzakoniti pravni osnov da se 50 kvadratnih kilometara crkvenoga zemljišta, 60 manastira i 650 crkava upiše u vlasništvo Srbije - navodi se u saopštenju najveće crnogorske sekte.

Cilj je, kako smatraju, "priprema uslova za ponovnu aneksiju Crne Gore Srbiji".

- Posebno apelujemo na crnogorske asocijacije u rasejanju da učine sve što je u njihovoj moći da se međunarodna javnost upozna sa ovim činjenicama i da podrže CPC u zemlji - dodaje se u saopštenju.

Besramni zahtevi antihrista

Crnogorski antihristi obratili su se i poslanicima vladajućih stranaka, koje su pozvali da "pre nego što dignu ruku za usvajanje izmena Zakona, dobro razmisle o razmerama posledica takve odluke" koja će, kako kažu, biti zločin izdaje sopstvene domovine.

Istovremeno su pozvali građane da se u danu, kada na dnevnom redu Skupštine bude usvajanje izmena Zakona o slobodi veroispovesti, okupe ispred Skupštine Crne Gore i svojim prisustvom iskažu protest protiv, kako ocenjuju, "sramnoga okupacionoga i veleizdajničkoga predloga".

Ovaj poziv upućen je posle vanrednog sastanka kvazimitropolita, kvaziepiskopa, kvazisveštenstva i kvazimonaštva kanonski nepriznate CPC, koji je održan u nedelju na Cetinju.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd