fbpx
Skip to main content
Zdravko Krivokapić

KRIVOKAPIĆ "POPUCAO PO ŠAVOVIMA" Dosta mu je - uputio NOVO PISMO narodu Crne Gore

Foto: Profimedia
Premijer uputio poruku povodom najnovih političkih zbivanja u zemlji

Premijer Zdravko Krivokapić uputio je poruku povodom najnovih političkih zbivanja u zemlji, u kojoj je, pored ostalog, naveo da protesti moraju biti u duhu demokratije, a to znači, bez poruka mržnje, šovinizma i isključivosti, kao i da "niko ne treba da brani Crnu Goru od Crnogoraca".

VIJORE SE ZASTAVE NATO USRED CRNE GORE! Milove "komite" započele HAOS - žele Krivokapićevu OSTAVKU

VIJORE SE ZASTAVE NATO USRED CRNE GORE! Milove "komite" započele HAOS - žele Krivokapićevu OSTAVKU

"NIKAD NEĆE CRNA GORA BITI OBALA SRPSKOG MORA" Milove pristalice sinoć "širile ludilo" i protestvovali u Nikšiću

"NIKAD NEĆE CRNA GORA BITI OBALA SRPSKOG MORA" Milove pristalice sinoć "širile ludilo" i protestvovali u Nikšiću

"KAO NIKADA DO SAD, DA GORI SVAKI GRAD" Milov DPS sutra sprema HAOS, "komite" pozivaju na rušilačke demonstracije!

"KAO NIKADA DO SAD, DA GORI SVAKI GRAD" Milov DPS sutra sprema HAOS, "komite" pozivaju na rušilačke demonstracije!

Građnima je poručio i da ih ne brine "to što oni koji su sve ostvarili u bezakonju i rukovođeni svojim interesima žele da Crne Gore dovedu u neko novo stanje u kom se oni najbolje snalaze, a to je stanje haosa i nereda".

- U tom stanju zasigurno jedan čovek rukovodi tim aktivnostima, a to je savetnik predsednika Crne Gore gospodin (Veselin) Veljović - naveo je Krivokapić.

Njegovu poruku prenosimo u celosti:

"Uvaženi narode Crne Gore,

Vrata slobode i demokratije u Crnoj Gori su odškrinuta, ali to nije razlog da ovih dana prisustvujemo okupljanjima koja na određeni način krše tu slobodu, zaustavljajući slobodu nekih drugih, koji bi samo da se slobodno kreću. Demokratija podrazumeva i proteste, ali ti protesti moraju biti u duhu demokratije, a to znači, bez poruka mržnje, šovinizma i isključivosti.

Crna Gora poslednjih dana sluša poruke koje nikada do sada u Crnoj Gori nisu bile prisutne, a to su poruke podela na došljake i domoroce, starosedioce i izbeglice. Isto tako, slušamo pretnje poslanika, "puštanjem zveri iz kaveza", mnoge poruke mržnje, čak i nasilja, i na kraju ti isti, koji podstrekavaju na nasilje, očekuju da se u Crnoj Gori desi, kako nam nameću, Crnogorsko proleće, aludirajući verovatno na Arapsko proleće. Te godine i ta proleća su prošla.

Zdravko Krivokapić
Foto: Profimedia

Mi danas živimo za novu budućnost i tu budućnost ćemo ostvariti svi zajedno pomireni i profesionalno obavljajući svoje funkcije. Mi sada spremamo crnogorsko leto, da nasi građani ovu turističku sezonu dočekaju spremni, a naša država da im pomogne u tom poslu. Slike koje neko želi da pošalje sa crnogorskih ulica rade direktno protiv države, njene privrede i protiv svih onih koji vrijedno rade. Obaveza svih političkih subjekata u Crnoj Gori je da pozovu svoje pristalice, da odustanu od okupljanja i kontraokupljana, da ostanemo svojim kućama, i da se okrenemo svakodnevnim obavezama, miru, redu i radu. To je naša jedina obaveza u preporodu Crne Gore.

Niko ne treba da brani Crnu Goru od Crnogoraca, jer mi ovde svi živimo kao građani koji vole svoju zemlju. Posebnu pažnju bih usmerio na prethodnu vlast, a sadašnju opoziciju koja ima odgovornost, jer se oni još ne mire sa tim da su izgubili vlast. Naravno, njihovim gubljenjem vlasti, nije izgubljena Crna Gora, ni njen narod. Mi znamo domaćinski da vodimo ovu Crnu Goru i ova Vlada i Skupština, a nadam se da će našem radu da se priključe i ostale institucije Crne Gore.

Nemojte da vas brine to što oni koji su sve ostvarili u bezakonju i rukovođeni svojim interesima žele da Crne Gore dovedu u neko novo stanje u kom se oni najbolje snalaze, a to je stanje haosa i nereda. U tom stanju zasigurno jedan čovjek rukovodi tim aktivnostima, a to je savetnik predsednika Crne Gore gospodin (Veselin) Veljović, koji je svoj štab iz policije preselio u štab paralelnog organa, koji rukovodi Komitsko patriotskim pokretom. Znamo da ovo sve finansira organizovani kriminal u dosluhu sa političarima, jer oni na taj način čuvaju svoje interese. Zašto je to tako, zato što se korupcija svodi na nulu, a kriminal na najmanju moguću meru.

Crna Gora nije kriminalna država, Crna Gora nije država nepotizma, Crna Gora je država dobrih domaćina. Građane Crne Gore pozivam da ne nasedaju na pozive onih koji su se ogrešili o mnoge zakone, pa bi sada da i njih uvuku u bezakonje. Državu još niko nije pobedio, neće ni danas, ni ubuduće. A Crna Gora je država svih njenih građana, koji žele da je grade, a ne razgrađuju".

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd