Utorak 19. mar 2024.
Slavoljub Stijepović

SMEJURIJA OD DRŽAVE: Ovako se Milov čovek pravda za milione koje je uzeo (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen/in4snet
Predsednik Atlas grupe Duško Knežević predaje Slavoljubu Stijepoviću koverat u kojem je navodno oko 100.000 eura namenjenih za finansiranje Demokratske partije socijalista. Sve se dešava u Kneževićevoj kući, gdje je i nastao snimak dostavljen crnogorskim medijima.

- Mogu samo da potvrdim da sam na snimku o kojem govorite ja i da je riječ o mojoj kući. Novac koji sam uručio gospodinu Stijepoviću je za DPS, o čemu sam se prethodno dogovorio sa gospodinom Milom Đukanovićem - kazao je Knežević.

PROCUREO SNIMAK - Ovde je 50.000, to ti je 97.500! Raspisana poternica za jednim od najvećih donatora Milove partije (VIDEO)

On se oglasio sinoć i kazao da je "neprijatno iznenađen što ga je Duško Knežević snimao".

Milo Đukanović
Foto: Profimedia

- Povodom smišljene podvale plasirane preko jednog portala želim da obavijestim javnost da je tačno da sam na poziv Duška Kneževića bio u njegovoj kući, što nije bilo ništa neobično. Neprijatno sam iznenađen kad sam vidio da me školski drug tajno snimao, što će, vjerujem, biti sastavni dio postupka koji Tužilaštvo vodi protiv njega. Iz sadržaja razgovora jasno je da se radi o konverziji novca o kojoj je javnost ranije upoznata, i da je Knežević uredno uzeo svoju proviziju. Navodni transkript je naravno dopisan u skladu sa situacijom u koju je sebe doveo - kazao je Stijepović.

Dragičević se krije u Hrvatskoj? POZNAT NJEGOV SLEDEĆI POTEZ

Na snimku se vidi kako Stijepović govori Kneževiću da ide za Zetu, a ovaj mu kaže da sačeka i da sedne.

Biznismen potom političaru govori kako je neko “zamenio” novac i da su uzeli “samo 2,5 odsto za menjanje”.

Stijepović odgovara:"Neka su."

MOĆNI "DESPOT": Sve o projektu iz RS koji je zapanjio region (VIDEO)

- 47.500 je tu. Ovdje je 50. To ti je 97.500 - govori Knežević na snimku. Potom predaje koverat Stijepoviću, koji ga ljubi, uzima koverat i pokušava da stavi u unutrašnji džep sakoa.

Na rastanku, Knežević pita - Govori li Milo u Zeti, a Stijepović potvrdno odgovara i kaže: Pred njim uvijek imam tremu kad govorim.

Podneta krivična prijava protiv hrvatskog ministra odbrane zbog ratnog zločina nad Srbima

Za Duškom Kneževićem raspisana je nacionalna poternica, jer je nedostupan Specijalnom državnom tužilaštvu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd