fbpx
Skip to main content
tijana-ajfon

SRPKINJE KRENULE STOPAMA TIJANE AJFON: Akcije "Kristal" i "Dolar" razbile leglo elitne prostitucije!

Foto: Srbija Danas
Akcija "Kristal" je posebno izazvala pažnju u regionu, jer je među uhapšenim bila i poznata srpska starleta Tijana Maksimović

Policijske akcije "Kristal" i "Dolar" su izazvale dosta pažnje javnosti u Srbiji i Republici Srpskoj, jer su u njima uhapšeni osumnjičeni za pružanje i organizovanje seksualnih usluga za novac.

DODIK POZVAO IZETBEGOVIĆA DA SE HITNO IZVINI SRBIMA: Čeka se odgovor Bakira nakon skandalozne izjave (VIDEO)

DODIK POZVAO IZETBEGOVIĆA DA SE HITNO IZVINI SRBIMA: Čeka se odgovor Bakira nakon skandalozne izjave (VIDEO)

SNEG DO KOLENA U KOMŠILUKU: Snimci užasavaju, a ciklon kuca Srbiji na vrata (VIDEO)

SNEG DO KOLENA U KOMŠILUKU: Snimci užasavaju, a ciklon kuca Srbiji na vrata (VIDEO)

PREMINUO ''VELIKI PROTIVNIK SRPSTVA'': Umro crnogorski pesnik Jevrem Brković

PREMINUO ''VELIKI PROTIVNIK SRPSTVA'': Umro crnogorski pesnik Jevrem Brković

Akcija "Kristal" je posebno izazvala pažnju u regionu, jer je među uhapšenim bila i poznata srpska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon. Ono što je interesantno, jeste da su i prilikom hapšenja i u Banjaluci i u Bijeljini zatečeni strani državljani.

Kako tvrde kriminolozi, postoje informacije da strani državljani dolaze u Srpsku, jer je tamo "cenovnik" dosta niži nego u Srbiji ili Sloveniji.

prostitucija
prostitucija
Foto: Profimedia

- Postoje informacije da državljani Srbije često dolaze u pogranična mesta gde iznajmljuju vikendice i organizuju žurke, a na kojima se često organizuje i pružanje seksualnih usluga za novac. Često se dovode i devojke iz Srbije - kaže dobro upućeni izvor.

Međutim, ono što im sada predstavlja problem jeste što je policija krenula u nameru da se obračuna protiv organizovanja prostitucije. Osim ovih vidova organizovane prostitucije, u Banjaluci je policija hapsila i devojke koje su pružale seksualne usluge pod plaštom masaže.

Slučaj Tijane Ajfon

U maju prošle godine policija je u akciji "Kristal" u vikendici kod Bijeljine zatekla veći broj osoba kao i nekoliko devojaka iz Srbije, među kojima je bila i Tijana Ajfon. Među zatečenim osobama, bilo je dosta kriminalaca, biznismena, ali i poznati sudija iz Slovenije.

Protiv Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, ranije je podignuta optužnica zbog sumnje da je organizovala dve devojke iz Beograda da zajedno pružaju seksualne usluge na privatnoj žurci u blizini Bijeljine. Optužnicu protiv Tijane Ajfon podiglo je Tužilaštvo BiH, a ona se sumnjiči za krivično delo Međunarodno navođenje na prostituciju.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon
Foto: Srbija Danas

U Tužilaštvu BiH su rekli da Maksimovićevu optužnica tereti da je, krajem maja ove godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P, da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju s njom u BiH, na područje Bijeljine, te da na privatnoj zabavi pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

Akcija "Dolar"

U akciji "Dolar" policija je petak uveče u Banjaluci ušla u striptiz bar u jednom banjalučkom hotelu. Tu su zatečena četiri Slovenca i šest devojaka. Dve djevojka su iz Banjaluke, a ostale iz Srbije.

Kod devojaka je pronađena veća količina novca za koji se sumnja da potiče iz prostitucije, a dve su i priznale da su se bavile "najstarijim zanatom na svetu".

Izvor uključen u istragu, otkriva nam da je banjalučka policija tokom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija šta se dešava u pomenutom lokalu, pa je sinoć posle 23 časa policija upala u kafić.

- I pored zabrana, lokal je radio posle 22 časa, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba - kaže izvor.

U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na opojne droge, i bili su pozitivni na kokain, a kod jednog je pronađen gram kokaina.

- U lokalu je zatečeno šest devojaka koje su radile kao plesačice. Dve devojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije koje su ovde takođe radile, a koje nisu prijavile boravak - pojasnio je izvor. Prema njegovim rečima ukupno je uhapšeno 11 osoba.

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd