Skip to main content

STRAVIČAN PRIZOR: Mladić (21) upao u mašinu za mlevenje drveta, preminuo na licu mesta

Inspektori obavili uviđaj na mestu događaja

Radnik jedne firme u Kreševu Valentino V. (21) iz Kiseljaka preminuo je od posledica povreda koje je zadobio kada je upao u mašinu za mlevenje drveta.

Tragedija se desila u četvrtak uveče, a prema nezvaničnim informacijama, nesrećni mladić je gurao komade drveta u spravu za mlevenje, te upao u korito mašine duboko oko metar i po.

Pročitajte i: 

- Sečiva za mlevenje komada drveta su mu zahvatila noge i bukvalno ih isekla. Kolege su uspele da zaustave mašinu i izvuku ga, ali je on, nažalost, zadobio veoma teške povrede od kojih je ubrzo preminuo - kazao je izvor blizak istrazi.

Hitna pomoć
Foto: Profimedia

Prema njegovim rečima, još nije utvrđeno kako i zašto je Valentino upao u korito mašine.

- Ne zna se da li se okliznuo i upao, te da li se sve može pripisati nepažnji ili je u pitanju nešto drugo - kazao je ovaj izvor.

BAČENA BOMBA NA KUĆU NA ZVEZDARI! Policija vrši uviđaj u blizini kuće Dragoslava Kosmajca

Tužilaštvo Srednjobosanskog kantona je angažovalo veštaka zaštite na radu da proveri pod kojim okolnostima se desila nesreća. Takođe, naređena je obdukcija tela stradalog i izuzimanje njegove krvi za analizu.

U MUP SBK su kazali da im je ovaj slučaj prijavljen u četvrtak uveče oko 17.30.

- Prijavljeno je da je radnik preduzeća doživio nezgodu na radu, te da je prevezen u Dom zdravlja Kreševo, gde je dežurni lekar konstatovao smrt mladića. Uviđaj na mestu događaja obavili su inspektori Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak - kazao je portparol MUP SBK Hasan Hodžić.

On je naglasio da ne može otkriti više detalja dok se ne završi istraga ove tragične nesreće.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd