Skip to main content
Jasmina

STRUČNJAK OTKRIVA KAKO JE SESTRA JASMINE PROŠLA POLIGRAF: 20 godina krila je u zamrzivaču, IMALA JE POMOĆ!

Foto: Facebook/ 24sata/ Printscreen/ nestali-hr
Prilikom istrage navoda o nestanku Jasmine, nije raspolagala dovoljnim brojem informacija da posumnjanju da je reč o ubistvu ili da se zločin dogodio u kući u kojoj je stanovala

Nezapamćeni slučaj ubistva Jasmine Dominić iz Paloveca u Međimurju čije je mrtvo telo otkriveno u zamrzivaču nakon skoro 20 godina, a za koje je osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec i dalje sablažnjava javnost i još uvek otvara niz pitanja.

Dodik, Čović i Izetbegović razgovarali o formiranju vlasti - šta je dogovoreno?

Dodik, Čović i Izetbegović razgovarali o formiranju vlasti - šta je dogovoreno?

Jedno od njih je kako je sestra ubijene koja je sada osumnjičena za njenu smrt uspela proći detektor laži. Policija je naime pojasnila da su u sklopu istrage o nestanku Jasmine Dominić bili proveli poligrafsko testiranje više osoba, među kojima je bila i Smiljana. Ali ona je to poligrafsko ispitivanje prošla i tako otklonila sumnju sa sebe.

Bivši radnik kriminalističke policije Hrvoje Popović tvrdi da ne treba da čudi što je sestra nestale Jasmine, za koju se veruje da je ubijena, a njeno telo se 19 godina nalazilo u zamrzivaču porodične kuće u kojoj je živela sestra s porodicom, prošla poligraf.

hrvatska policija
Foto: Profimedia/ilustracija

- Često se dešavalo da počinioci teškog krivičnog dela prođu na poligrafu. Ima ljudi koji se mogu pripremiti za poligraf ili su jednostavno takvog psihološkog karaktera da to mogu da odrade i da zavaraju istražitelje - tvrdi on.

Dodao je kako policija, prilikom istrage navoda o nestanku Jasmine, nije raspolagala dovoljnim brojem informacija da posumnjanju da je reč o ubistvu ili da se zločin dogodio u kući u kojoj je stanovala.

NIKOLA GRUEVSKI U INTERVJUU OTKRIO PRLJAVE IGRE ZORANA ZAEVA: Srbija nema veze sa mojim odlukama

NIKOLA GRUEVSKI U INTERVJUU OTKRIO PRLJAVE IGRE ZORANA ZAEVA: Srbija nema veze sa mojim odlukama

- Policija je vršila uviđaje, napravjen je poligraf i oni jednostavno nisu iščitali da se išta dogodilo unutar porodice. Očigledno je da je neko unutar porodice zavlačio čitavu priču i konstruisao svoju - kazao je on.

Dodao je kako ne treba upirati prstom u nikoga i da će uviđaj otkriti što se dogodilo u kući u Palovcu pre 19 godina. I samom mu je, kako kaže, teško da veruje da je sestra nestale Jasmine svih 19 godina sama kreirala priču o njenom nestanku. Pre svega zbog činjenice da u toj kući njih dve nisu živele same.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD region

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd