fbpx
Skip to main content
Milo Đukanović, Nebojša Medojević, Milan Knežević, Andrija Mandić, Crna Gora

SVEGA IM JE DOSTA, DF ZAGRMEO: Nećemo više trpeti ucene, u vlasti ne možemo biti mi i Milovi ljudi

Foto: Profimedia
Ili DF, ili Milova mafija.

Lideri Demokratskog fronta Andija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Medojević saopštili su da će, nakon skandalozne pres konferencije specijalnog tužioca Milivoja Katnića i zamenika direktora policije Zorana Lazovića na kojoj su saopštili da imaju bezrezervnu podršku Dritana Abazovića da nastave sa obavljanjem svojih funkcija, inicirati održavanje sastanka predsednika svih stranaka potpisnica koalicionog sporazuma Za budućnost Crne Gore, kako bi se odredili prema ovom pokušaju legalizovanja puča u tužilaštvu i policiji.

Milivoje Katnić
Foto: Profimedia

- DF kao stožer koalicije Za budućnost Crne Gore već je saopštio da nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića više neće trpeti nikakve ucene, niti će dopustiti da oni koji su progonili naše glasače i nas u ime Mila Đukanovića, nastave sa obavljanjem najodgovornijih funkcija u tužilačkom i bezbednosnom sektoru.

Jedino još imamo obavezu prema SPC i našim glasačima da glasamo za Zakon o slobodi veroispovijesti, a oni koji bezrezervno podržavaju Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, više neće imati našu podršku. Ovo će biti naša platforma na sastanku koji ćemo održati i nemamo sumnju da ćemo dobiti većinsku podršku za odbranu naših programskih i ideoloških načela oko kojih smo se okupili u koaliciji Za buducnost Crne Gore.

U istoj vlasti ne mogu istovremeno biti DF i Milivoje Katnić i Zoran Lazović. Mi nismo isto društvo, a izbor je jednostavan: DF ili mafija - navodi se u zajedničkoj izjavi Mandića, Kneževića i Medojevića.

Da li ste za legalizaciju prostitucije u Srbiji?

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd