Skip to main content
BiH

BOSANCI KAŽU ŠKALJARCI, CRNOGORCI KAVČANI: Misterija policijske akcije na Jahorini ima DVE VERZIJE o hapšenju!

Foto: Profimedia
U akciji na Jahorini koja se noćas dogodila uhapšeno je nekoliko članova crnogorskog klana, ali detalji ove akcije, pa čak i ko je tačno uhapšen nisu u potpunosti jasni. Prema jednoj verziji priče "pali" su škaljarci, prema drugoj kavčani

Prema najnovijim saznanjima, uhapšeni na Jahorini pripadaju škaljarskom kriminalnom klanu, zbog čega istražitelji ispituju da li su oni pratili Tamaru Zvicer, (suprugu jednog od vođa suprostavljenog kavačkog klana), koja je sa porodicom i prijateljima istovremeno boravila u jednom od najluksuznijih hotela na Jahorini, pišu Novosti.

PADAJU I ŠKALJARCI: Nakon hapšenja Kavčana, policija Srpske privela i pripadnike suparničkog klana!

PADAJU I ŠKALJARCI: Nakon hapšenja Kavčana, policija Srpske privela i pripadnike suparničkog klana!

SRAMNO PONAŠANJE POLICAJACA U SPLITU! Pretukli momka PENDREKOM jer nije imao masku (VIDEO)

SRAMNO PONAŠANJE POLICAJACA U SPLITU! Pretukli momka PENDREKOM jer nije imao masku (VIDEO)

"EVROPA JE ŠAKA JADA" Vedrana Rudan nastavlja da HVALI SRBIJU, pa žestoko udarila na hrvatskog predsednika

"EVROPA JE ŠAKA JADA" Vedrana Rudan nastavlja da HVALI SRBIJU, pa žestoko udarila na hrvatskog predsednika

Podsetimo, prema dosadašnjim navodima, pojavila se informacija da je policija sinoć uhapsila Tamaru Zvicer, ženu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, da bi se zatim pojavila i vest da su u policijskoj akciji pali i škaljarci, tačnije, da je pripadnik škaljarskog klana Milan Kršić uhapšen sa dvojicom svojih telohranitelja juče na Palama, što je bilo potvrđeno nezvanično iz Policijske uprave Istočnom Sarajevu.

Crnogorske Vijesti navode da im je više izvora iz Uprave policije potvrdilo da su u pitanju članovi kavačkog klana, a mediji iz BiH prenose međutim da su uhapšeni pripadnici škaljaraca. Više o ovoj vesti možete pogledati klikom OVDE.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su potvrdili da su jutros uhapsili tri državljanina Crne Gore. Akciju su sproveli pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo. 

Prema navodima banjalučke ATV uhapšen je član škaljarskog klana Milan Kršić za kojim je bila raspisana poternica. Avaz navodi da su za Kršićem bile raspisane tri međunarodne poternice, ali su sve povučene. Istražuje se na koji način su pripadnici klana ušli u BiH. Pretpostavlja se da su imali lažne pasoše.

Vijesti navode da su na Palama uhapšeni crnogorski državljani Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća. Sagovornik iz bezbednosnog sektora Republike Srpske kazao je da ih je tamošnja policija zaustavila na putu ka Jahorini, a potom i uhapsila.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, u sredu su oko 15:50 časova uhapšeni M. K., F. R. i B.S.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kako se navodi u saopštenju, izvršeni su pretresi navedenih lica i vozila koja koriste, kao i apartmana u kojima su isti bili smešteni.

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd