fbpx
Skip to main content
Lov

Tragedija u LOVU: Sakupljao šumske plodove, pa zašuštao u granju, a onda je PUŠKA OPALILA

Foto: Profimedia/ilustracija
Ispaljena dva patrona

Žitelj sela Budinarci kod Berova, na istoku Makedonije, S. K. (63) upucan je kada ga je lovac pomešao s plenom.

Dok je juče oko podne sakupljao šumske plodove u mestu zvanom Lesove livade, odjednom je u predelu obe noge osetio oštar bol, nakon čega se stropoštao na zemlju.

Tek kasnije je saznao da je na njega iz lovačke puške pucao I. P. ( 38 ), iz istog sela, koji je od svog komšije pomislio da je divljač.

Mali Nikša je napisao pismo Deda Mrazu, a njegova želja KIDA DUŠU

Policija je saopštila da je I. P. na udaljenosti od oko 60 metara video da se pomeraju grane smreke i čuo da tamo nešto šuška. Verujući da je u pitanju divljač, on je podigao pušku i u tom pravcu ispalio da patrona.

Istog trenutka je čuo vrisak, a kada je dotrčao do smreke, na zemlji je ugledao ranjenog S. K. Povređeni čovek je odmah odvezen u Zdravstveni dom u Berovo, ali je zbog ozbiljnosti rana prebačen u Klinički centar u Štip. Ovo nije prvi put da neko nastrada u lovu.

Krajem prošle godine, na veoma neobičan način život je u selu Izvor izgubio E. K. (41) iz sela Slupčane kod Kumanova.

UŽAS u podgoričkoj osnovnoj školi: Pedofil vreba devojčice, prati ih i govori VULGARNOSTI

On je sa svojim prijateljem M. I. ( 48 ) iz istog sela bio u lovu. Kada je M. I. sa svojim lovačkim psima otišao dalje, video je kako se sa planine spuštaju psi, napadaju i dave lovačkog psa njegovog prijatelja E.K. Odmah potom je čuo i pucanj iz lovačke puške, a kada je dojurio do svog prijatelja, zatekao ga je kako krvav, sa rupom u stomaku leži na zemlji.

Kako je M. I. kasnije izjavio u policiji, pre nego što je izdahnuo, E. K. mu je navodno rekao da se sam ranio iz lovačke puške želeći da odbrani svoga psa.

Početkom prošlog meseca, život je u lovu izgubio i Žanko Ivanov ( 40 ) iz sela Rič kod Strumice, na jugu Makedonije.

Pijana žena je pozvala policiju. Čim je spustila slušalicu, zgrabila je nož i POČINILA BRUTALAN ZLOČIN

On je sa još sedmoricom lovaca bio u lovu na divlje svinje u mestu zvanom "Medev rid" u ataru sela Belotino. Žanko je sa psima tragačima pomagao drugim lovcima u pronalaženju brloga i jazbina divljih svinja.

To ga je koštalo života. Dok se kretao puteljkom kroz gustu i nepreglednu šumu, na njega je, misleći da je divlja svinja, sa pozajmljenom puškom od čoveka iz obližnjeg sela Belotino, sa udaljenosti od 30-tak
metara pucao Z. J. ( 38 ) iz Strumice - i na mestu ga ubio.

Prišla mu s leđa i zaklala ga nožem: Tužilaštvo BiH uložilo nova tri materijalna dokaza protiv žene monstruma

Kada je shvatio šta je učinio pokušao je prikrije zločin veleći drugim lovcima da se Žanko samopovredio. Policija je istragom utvrdila je Ivanov bio ubijen, a protiv Z. J., kome je određen pritvor, strumička policija je podnela krivičnu prijavu zbog "teških dela protiv opšte sigurnosti".

Krajem oktobra prošle godine, dvojica lovaca iz Francuske H. M. (52) i G. P. (64) ubili su devojku iz Prilepa, V. P. (28). Dok je ona obrađivala njivu na izlazu iz sela Krivogaštani, Francuzi su u nju pucali misleći da je divljač.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
22 Beograd