fbpx
Skip to main content
Starost

"Ubiću te ako ikome kažeš ISTINU": Sin pretukao oca, polomio mu kosti, pa nije dao da zove Hitnu?

Foto: Profimedia
Tužilaštvo u Gospiću podiglo je optužnicu protiv Miloša B. (51), Riječanina koji neprijavljeno živi u očevoj porodičnoj kući u Mogoriću nedaleko od Gospića, zobg sumnje da je 29. decembra prošle godine oko 19 sati brutalno pretukao svog oca Jovana B.

Kako se sumnja, učinio je to bez ikakvog razloga, a potom starcu nije dao da zove hitnu pomoć iako je jadnik bio u teškim bolovima i sa nekoliko slomljenih kostiju. Sutradan mu je to ipak dopustio, ali pod pretnjom da će ga ubiti ukoliko lekarima ne slaže da je pao niz stepenice.

Podvodili je za 1.000 dinara, čupali, a dete joj MOKRILO U USTA: Komšija opisao grozotu koju je Jelena proživela

SRBIJA U ŠOKU! Osumnjičena da je Jelenu (28) mučila i terala da JEDE IZMET, a sada se ŽALI NA PRITVOR!

U optužnici se navodi da je sin nasilno ušao u sobu te ga odmah nekoliko puta udario pesnicom u glavu. Otac je pao na pod, gde ga je sin nastavio šutirati, pritom ga je snažno izudarao nogom po levoj strani grudnog koša.

Starac je zadobio krvni podliv na levom obrazu, prelom gornje čeljusti i krvarenje, višestruki prelom nosnih kostiju s krvarenjem iz nosne šupljine, prelom jagodične kosti i prelom tri rebra na levoj strani.

HOROR KAKAV SRBIJA NE PAMTI Jelenu (28) vezali lancem, terali da jede izmet, mokrili joj u usta, kleštima čupali nokte…

Od ovog divjačkog napada možda je još i gore ono što se čoveku dogodilo sutradan u jutarnjim satima, kad mu se sin obratio sledećim rečima: “Ubiću te ako prijaviš policiji ili hitnoj da sam te povredio”. Plašeći se se za svoj život, deda je medicinskom osoblju rekao da se povredio prilikom pada niz stepenice.

Čim su lekari dijagnostifikovali povrede, bilo im je jasno da je pacijent brutalno pretučen, ali on to nije hteo da prizna, kao ni policiji koju su obavestili.

Ipak, policija je uhapsila sina koji se na prvom ispitivanju odlučio braniti ćutanjem. Tek nakon što je sin pritvoren, otac je odlučio progovoriti.

Rekao im je da mu se sin vratio kući iz Rijeke i da su im odnosi narušeni. Udario ga je u čak sedam navrata, najčešće bi ga šamarao. Kobne večeri sin je pokušao razvaliti vrata koja su bila zaključana katancem. Otac mu je prigovorio, a ovaj je na njemu iskalio sav svoj bes.

Za tužiteljstvo nema sumnje da je oca pretukao njegov sin. Optužnicu temelje na lekarskoj dokumentaciji te iskazu svedoka.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Pročitajte i:

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd