fbpx
Skip to main content
Andrija Mandić

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA MILA ĐUKANOVIĆA! Andrija Mandić se uključio u program i otkrio o čemu je reč

Foto: Pink/Printscreen
Mandić dao odgovore na pitanja koja su zanimala region

Lider demokratskog fronta Crne Gore Andrija Mandić ističe da će sutra ujutru Marko Kovačević biti izabran za gradonačelnika. On dodaje da je siguran da će, većinu na vlasti činiti mladi i odgovorni ljudi koji će "povezati pokidane niti u Nikšiću".

MI NJIMA VAKCINE, ONI NAMA GRATIS PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE! SRAMOTA! Aleksa Bečić priznao lažnu državu Kosovo (VIDEO)

MI NJIMA VAKCINE, ONI NAMA GRATIS PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE! SRAMOTA! Aleksa Bečić priznao lažnu državu Kosovo (VIDEO)

Nemačka skinula Crnu Goru sa liste rizičnih zemalja: Ima li nade za crnogorski turizam?

Nemačka skinula Crnu Goru sa liste rizičnih zemalja: Ima li nade za crnogorski turizam?

UMALO UBIO PROFESORA METALNOM ŠIPKOM: Policija istražuje pozadinu incidenta u gimnaziji

UMALO UBIO PROFESORA METALNOM ŠIPKOM: Policija istražuje pozadinu incidenta u gimnaziji

- Dogovor je postignut u potpunosti, i u ponedeljak u osam sati ujutru će Marko Kovačević biti izabran za gradonačelnika Nikšića. Mi smo veoma zadovoljni što ćemo biti u prilici što ćemo tako da konstituišemo vlast u Nikšiću koju će dominantno činiti mladi i odgovorni ljudi, koji će biti u prilici da u vremenu koje je pred njima povežu pokidane niti grada koji je bio grad čelika i piva, i partnera iz Republike Srbije - rekao je Mandić.

On ističe da je sadašnja opozicija sklona ekstremizovanju političke scene i da ulažu veliki napor kako bi destabilizovali trenutnu političku i vladajuću većinu.

- Sadašnja opozicija, posebno demokrate, su dosta ekstremizovali političku scenu i ulažu velike napore kako bi destabilizovali vlast i vladajuću većinu. Oni koriste svaku slabost, da bi nametnuli svoje ružne logike, dotiranje puteva, ekstrenizaciju na svakom mestu. Izbori u Nikšiću su važni jer je tamo vladao DPS dugi niz godina, a Niš je tada sto odsto bila na strani Mila Đukanovića. U Nerceg Novom, je druga priča, jer je dosta Srba, potrebno je da samo sutra tamo odbranimo ono što smo imali 2017. godine, kako bi pokazali koliki je trend pad ekstremističke partije, koja je ekstremizovana u antisrpskom pravcu - dodao je Mandić za TV Pink.

Istoričar profesor doktor Aleksandar Raković potvrđuje da je crnogorski DPS pokušao da ekstremizuje vlast, kao i to, da oni nemaju istorijski identitet, već da su morali da ga pozajme od drugih, što je u ovom slučaju Hrvatska.

- Svakako će biti konstituisana vlast u Herceg Novom, koja će biti srpska, jer je to srpska vlast. U svim tim opštinama Boke, Srbi su konstituisali vlast, pitanje je samo kako će biti raspoređene snage. DPS ostaje opoziciona vlast, koja je do kraja sve ekstremizovala. Oni nemaju istorijski identitet, osim onog koji može da pozajmi od drugih, a oni su to prigrlili od Hrvata. Vidimo te zastrašujuće parole, a Srbi su u ovom momentu glavni gosti na primorju, a ovamo ih napadaju - rekao je Raković.

SD region

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd