fbpx
Skip to main content
nasilnik

ZAKLAO KOMŠINICU ZBOG SUMNJE DA SE BAVILA CRNOM MAGIJOM: U krvavom piru izbo još jednu ženu u selu

Foto: Profimedia/ilustracija
Stravičan zločin desio se u Dervetni

Dobro Tešendić (68) iz Gornjeg Detlaka, u Derventi, nožem je zaklao komšinicu Ružicu Tešendić (88), a potom otišao kilometar od mesta zločina do njene prijateljice Ruže Tešendić (74) i ubo je nožem u vrat, jer je navodno sumnjao da se njih dvije bave crnom magijom.

PONOVO OTVOREN GRANIČNI PRELAZ BOGORODICA: Požar lokalizovan na granici Severne Makedonije

PONOVO OTVOREN GRANIČNI PRELAZ BOGORODICA: Požar lokalizovan na granici Severne Makedonije

RAMA POZVAO CRNOGORCE: Nemojte gubiti vreme, pridružite se "Otvorenom Balkanu"

RAMA POZVAO CRNOGORCE: Nemojte gubiti vreme, pridružite se "Otvorenom Balkanu"

"NEĆETE OSTATI SAMI U TEŠKIM TRENUCIMA": Srpski helikopteri pomagali u gašenju požara u Makedoniji

"NEĆETE OSTATI SAMI U TEŠKIM TRENUCIMA": Srpski helikopteri pomagali u gašenju požara u Makedoniji

Osumnjičeni Tešendić je oko sedam časova otišao do kuće komšinice Ružice, lupao na njena vrata i zatim provalio.

- Nesrećna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu. Posle toga otišao je do komšinice Ruže te i nju napao nožem - pojasnili su izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, njega je u namjeri da ubije Ružu sprečio komšija koji je čuo galamu i viku te pozvao policiju. Na sreću Ruža je zadobila lakše povrede u predelu vrata, koje su sanirane i ona nije zadržana na bolničkom lečenju.

- Taj čovjek je uspeo da napadača nekako zadrži do dolaska policije, koja je brzo stigla i uhapsila ga. Osumnjičeni je nakon što je uhapšen rekao da se komšinice koje je napao bave vradžbinama -pojašnjava naš izvor.

Prema pričama meštana ovog sela, on se ranije svađao s ovim ženama, ali ništa nije slutilo da bi ih mogao ubiti.

Tešendić se, kako kažu meštani, i ranije lečio od depresije, ali ističu da poslednjih mjesec dana nije bio psihički stabilan. Dodaju da su ti problemi sigurno uzrok ove užasne tragedije.

- Ipak nismo očekivali da će se desiti ovako strašan zločin - pričaju meštani u neverici. Dodaju da je Tešendić živeo sa ženom, te da ima sina koji ne živi s njima.

U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su da im je u utorak oko sedam časova prijavljeno da je jedna osoba nožem napala dve žene.

Po dolasku na lice mesta utvrđeno je da je D.T. nožem usmrtio komšinicu R.T. te povredio drugu komšinicu R.T., kojoj je ukazana medicinska pomoć u Domu zdravlja Derventa.

Dragan Sušić, načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, kazao je da je Tešendić u prethodnom periodu lečen u dobojskoj bolnici.

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd