fbpx
Skip to main content
Sara Everard

SARA (33) JE KIDNAPOVANA, SILOVANA PA UBIJENA! Njen mučitelj odveo decu da se igraju na mesto gde je sakrio telo (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen/Sky News
Pretpostavlja se da je otac dvoje dece nedeljama planirao stravično ubistvo.

Londonskom policajcu Vejnu Kaznsu (48), sudi se za kidnapovanje, silovanje i ubistvo 33-godišnje Sare Everard, 3. marta ove godine. Njeno telo pronađeno je nedelju dana kasnije.

KAKVA SCENA! Putin posavetovao Erdogana da primi RUSKU VAKCINU, truski predsednik mu odgovorio (VIDEO)

KAKVA SCENA! Putin posavetovao Erdogana da primi RUSKU VAKCINU, truski predsednik mu odgovorio (VIDEO)

POOŠTRAVANJE MERA! "Jutjub" zabranjuje sav antivakserski sadržaj

POOŠTRAVANJE MERA! "Jutjub" zabranjuje sav antivakserski sadržaj

"OVO JE EKSPLOATACIJA DECE" Majka iznajmila bebu prosjacima za 150 dinara - odmah uhapšena (FOTO)

"OVO JE EKSPLOATACIJA DECE" Majka iznajmila bebu prosjacima za 150 dinara - odmah uhapšena (FOTO)

Kazns je kidnapovao Saru dok se vraćala kući sama od prijatelja u južnom Londonu. On ju je navodno uhapsio u lažnoj "kovid patroli". Mlada direktorka marketinga bila je podvrgnuta zastrašujućem putovanju od 128 kilometara nakon što ju je policajac "uhapsio", a potom je silovao i ubio.

Poslednji put je pričala sa dečkom

Na suđenju je otkriveno da je ona krenula iz kuće prijatelja oko 21.10 sati i pozvala svog dečka. Poziv je trajao 14 minuta, a par se dogovarao oko planova za ostatak nedelje.

To je bilo njen poslednji poziv pre nego što je oteta.

Tužilac Tom Litl rekao je na suđenju da ju je Kazns "uhapsio" nakon što joj je pokazao nalog i da je to sve trajalo manje od pet minuta.

Nadzorna kamera u kolima snimila je lažno hapšenje, a jedan par primetio je iznajmljeno vozilo Kaznsa kako se zaustavlja sa upaljenim svetlima za opasnost. Žena je pretpostavila da je Sara sigurno uradila nešto loše, čim je policajac hapsi. Mada joj se situacija činila veoma neobičnom, zato što nikada nije videla tako nešto.

Tužilac je dodao da, kako Sara nije odvedena u policijsku stanicu, mora da je shvatila šta se dešava, a samo tri dana ranije, Kazns je izjavio da je sedište u njegovim kolima u veoma lošem stanju, pa je morao da iznajmi auto. Pretpostavlja se da je otac dvoje dece nedeljama planirao ubistvo i da je sigurno uzeo njen telefon i izvadio karticu, koju je kasnije pokušao da uništi.

Snimak sa kamere pokazuje da je osumnjičeni oko 23.30 prebacio žrtvu u svoj automobil i odvezao je u ruralnu oblast severozapadno od Dovera, gde je napastvovao nesrećnu devojku. Nije poznato kada je Kazns ubio Saru, ali se pretpostavlja da je to bilo pre 2.30 časova narednog jutra, pošto je tada njegov auto uhvaćen na snimku nadzorne kamere.

Sara Everard
Foto: Met Police

Litl je rekao da je, koristeći Masterkard, on kupio vodu i sok od jabuke, a njegov telefon je lociran oko 3 ujutru, kada se veruje da je sakrio telo u stari frižider koji je bačen u šumi.

Kada je došao kući zakazao je deci pregled kod zubara

Tog jutra, oko 8.14 časova, on je viđen u kafeu u Doveru, pre nego što je iznajmljeni automobil vratio, pa Sarin telefon bacio u odvod za kišnu kanalizaciju.

Deo njene sim kartice je kasnije pronađen u njegovim kolima.

Kazns se vratio kući u isto vreme kada bi došao iz noćne smene, pozvao je zubara i zakazao preglede za svoju decu.

Narednog dana kupio je benzin kako bi zapalio telo nesrećne devojke, koje je ostavio da gori, dok je završavao svoje "ostale obaveze".

Svedok je video veliki narandžasto - žuti plamen u šumi oko 12.45, 5. marta, što se uklapa sa ostatkom priče.

Kazns je kasnije tog dana kupio dva džaka, u koje je stavio telo i bacio ga u jezero, gde ga je policija kasnije pronašla. Samo dan nakon monstruoznog ubistva, on se vratio u šumu sa ženom i decom.

- On je odveo porodicu na izlet i pustio svoju decu da se igraju na mestu gde je bilo sakriveno Sarino telo - rekao je tužilac.

Pretpostavlja se da je, samo nekoliko minuta pre nego što je uhapšen, očistio svoj telefon, a kada mu je pokazana Sarina slika, Kazns je tvrdio da je nikada ranije nije video.

Bio je u finansijskim problemima

Kasnije je izjavio da je bio u finansijskim problemima i da je jedna banda vršila pritisak na njega da "pokupi devojke" i dovede ih njima.

Iako je nemoguće sažeti ono što je optuženi učinio Sari Everard u samo pet reči, ako bi to moralo da se uradi, onda bi bilo sasvim prikladno da te reči budu obmana, otmica, silovanje, davljenje i spaljivanje.

Osumnjičeni je na suđenju opisan kao veoma inteligentan i sumnjičav. U trenutku ubistva dugovao je 29.000 funti (oko 33.500 evra), što je mnogo više nego što njegova plata pokriva.

Policajac se izjasnio krivim za ubistvo, a čeka se izricanje presude.

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd