fbpx
Skip to main content
DEVOJKA

"PREVARIO ME SA MOJOM MAJKOM DOK SAM U BOLNICI RAĐALA NJEGOVO DETE" Šokantna ispovest razbesnela sve, oglasili se i "izdajnici"

Foto: Printscreen
Mama dvoje dece izazvala je uzbunu na internetu nakon što je prozvala svog bivšeg dečka da ju je prevario sa njenom majkom.

Da stvar bude gora, 21-godišnjakinja tvrdi da se incident dogodio dok je bila u porođajnoj sali dok je rađala njihovog sina Flina, koji sada ima tri godine.

ZBOG NOŠENJA KRATKOG ŠORTSA UMALO UMRLA: Upozorila sve ŽENE na smrtnu opasnost

ZBOG NOŠENJA KRATKOG ŠORTSA UMALO UMRLA: Upozorila sve ŽENE na smrtnu opasnost

MUŠKARAC (50) POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU (14): Prišao joj na stanici, govorio neprimerene stvari, a onda je počela BORBA!

MUŠKARAC (50) POKUŠAO DA OTME DEVOJČICU (14): Prišao joj na stanici, govorio neprimerene stvari, a onda je počela BORBA!

"VEČERA JE BILA LIČNI PROSTOR PREDSEDNIKA" Peskov otkrio kako je Putin proveo rođendan

"VEČERA JE BILA LIČNI PROSTOR PREDSEDNIKA" Peskov otkrio kako je Putin proveo rođendan

Alisa Harison bila je u vezi sa Rajanom Vilijamsom sedam godina kada ju je prevario sa njenom mamom, Tami Sturdi.

- Početak moje veze sa Rajanom bio je neverovatan. Bio je romantičan i nismo mogli da podnesemo razdvojenost. Ali onda je to postalo toksično. Varao me je nekoliko puta, a ja sam mu stalno opraštala i verovala da će se promeniti. Nekada je plakao i molio me da ostanem. Bilo mi ga je žao. Još u februaru 2018. hitno sam odvezena u bolnicu sa kontrakcijama. Zvala sam Rajana i on se nije javljao prvih nekoliko puta. Kad sam ga dobila rekao mi je da je nešto iskrslo i da zato neće uspeti da dođe. Došao je kasnije te noći da poseti mene i bebu u bolnici i dobro se ponašao. U ovom trenutku nisam primetila ništa čudno. Vratili smo se kući i neko vreme živeli normalnim životom, rekla je Alisa.

Nastavila je da objašnjava:

- Saznala sam tek dve godine kasnije. Komšije su mi pokazale snimke kamere kako moja mama neprestano ulazi i izlazi iz moje kuće kad nisam bila tu, što me je učinilo sumnjičavom. Tada sam pronašla poruke između moje majke i bivšeg dečka, sa golišavim fotografijama i detaljima i datumima incidenata, uključujući dan kada sam se porodila. Suočila sam se s njim i priznao je. Krivila sam sebe mesecima.

Objava na Tik Toku
Objava na Tik Toku
Foto: TikTok Printscreen

Poražena Alisa rekla je da je odlučila da prekine odnos i sa majkom i Rajanom odmah nakon što je saznala za incident u novembru 2020.

- Čim sam saznala, spakovala sam Rajanove stvari i bacila ih preko balkona i rekla mu da ode - priseća se ona. Nikada se nisam osvrnula i to je najbolja stvar koju sam ikada učinila za sebe. Moja majka i ja smo takođe prestale da razgovaramo kada sam ovo saznala. Podelila sam to na TikToku i nisam mogla da verujem koliko je pregleda, lajkova i komentara dostiglo. Bilo je ludo. Mnogi ljudi bili su u šoku i zgroženi mojom majkom i bivšim dečkom. Neki su to shvatili kao šalu, ali oni koji su znali istinu to su primili k srcu.

Alisa je od tada nastavila sa životom i očekuje drugu bebu i sada deli svoju priču kako bi pomogla drugima koji su možda prošli kroz slična iskustva.

Tik tok objava
Tik tok objava
Foto: TikTok Printscreen

Dodala je:

- Moj savet za svakoga ko je prošao kroz slične stvari je samo da nikada ne bude glup i da oprosti takvim ljudima. Znam da ih volite i teško je odustati, ali verujte mi da se oni nikada neće promeniti, a ti ćeš samo nastaviti da se povređuješ sve dok više ne budeš mogao da se nosiš sa tim. Molim vas da sebe postavite na prvo mesto, da znate svoju vrednost.

Posle incidenta oglasila se i njena majka koja je jedan od glavnih aktera ove priče:

- Biološki sam njena majka, ali sam je se odrekla kada je postala kompulzivna lažljivica. Nisam bila upoznata sa TikTok videom. Sve su laži, rekla je njena majka.

Alisin bivši dečko je takođe kontaktiran radi komentara, ali se nije oglasio.

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd