fbpx
Skip to main content
Sara Sabat

Sara je umalo OSTALA BEZ VIDA zbog TETOVIRANJA OČNIH JABUČICA: "Smetalo mi je jako svetlo, televizija..." (FOTO)

Foto: InstagramPrintscreen/sarahsabbath
Iako se u početku osećala "veoma depresivno", Sara je rekla da se sada "ne kaje" jer joj je mastilo pomoglo da se "izrazi".

Influenserka koja je umalo izgubila vid nakon tetoviranja očnih jabučica, izjavila je kako će nastaviti sa tetoviranjem i nakon ove nezgode.

RAZVOD ZBOG FEJSBUKA: Muž otišao na žurku, a JEDAN DETALJ na fotografiji koji bi malo ko primetio odsvirao kraj braka!

RAZVOD ZBOG FEJSBUKA: Muž otišao na žurku, a JEDAN DETALJ na fotografiji koji bi malo ko primetio odsvirao kraj braka!

SNIMAK OD KOGA ĆETE SE NAJEŽITI: Hrabri radnik pokušava da spasi dete dok se voz ubrzano približava (VIDEO)

SNIMAK OD KOGA ĆETE SE NAJEŽITI: Hrabri radnik pokušava da spasi dete dok se voz ubrzano približava (VIDEO)

DEVOJČICA (7) UBIJENA NA PARKINGU KIOSKA BRZE HRANE: Bila s ocem u kolima kada su se začuli pucnji (VIDEO)

DEVOJČICA (7) UBIJENA NA PARKINGU KIOSKA BRZE HRANE: Bila s ocem u kolima kada su se začuli pucnji (VIDEO)

Kako je rekla, ona obožava svoj izgled i ne kaje se nimalo zbog onoga što je učinila. Iako se u početku osećala "veoma depresivno", Sara je rekla da se sada "ne kaje" jer joj je mastilo pomoglo da se "izrazi".

Sara Sabat (26) iz El Pasa u Teksasu potrošila je oko 4.000 dolara na tetovaže koje pokrivaju njeno telo. U razgovoru za emisiju "Truli šou", ona je otkrila kako je posle tetoviranja očnih jabučica, zbog greške tatu-majstora, ostala bez vida. Naime, kako je rekla, bila je onemogućena da vidi bilo šta iz razloga što tatu-majstor nije stavio dovoljno fiziološkog rastvora u mastilo koje joj je ubrizgavao u beonjače.

Na kraju, ona je bila prinuđena da potraži pomoć oftalmologa koji joj je dao terapiju koja joj je pomogla, ali kako je rekla, i dalje ima problema sa vidom.

Iako se u početku osećala veoma depresivno, Sara je izjavila da se ne kaje jer joj je mastilo "pomoglo da dođe do izražaja". Prisećajući se kako je tatu-majstor koristio "previše mastila i nedovoljno vode" prilikom tetovirtanja očiju, Sara je rekla da se nalazila u veoma teškoj situaciji.

- Nisam mogla da gledam televiziju, nisam podnosila da budem u blizini jakih svetala i nisam volela da budem napolju. Bila sam baš depresivna - rekla je ona.

Kako je izjavila, na tetoviranje se odlučila nakon što je u školi maltretirana zbog maljavosti, te je u tetovažama videla rešenje problema i način da postane jaka osoba. Za njih je do sada izdvojila pozamašnu svotu novca.

- Mislim da sam na tetovaže potrošila oko 3-4.000 dolara. Pomažu mi da se izrazim, pomažu mi da osetim sebe. Ne žalim što sam se tetovirala jer se sada osećam mnogo bolje nego ranije.

U daljem toku razgovora, priznala je da ljudi koji je ne poznaju često misle da je kriminalac, te i da je stalno gledaju ispod oka.

- Svi su različiti, pa ih neću osuđivati zato što razmišljaju tako kako razmišljaju. Nemaju svi petlju da se izraze onako kako ja to radim - rekla je.

Nju na društvenim mrežama prati preko 27.000 ljudi, a kako je rekla, nasrtaviće da ih iznenađuje novim tetovažama na licu, od kojih ne želi da odustane.

- One su moj štit. To je način života i deo mene. Nikada neću prestati da se tetoviram - rekla je ona na kraju razgovora za Truli.

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd