fbpx
Skip to main content
Nestala devojčica iz Bogatića

OGLASILA SE DEVOJČICA (15) IZ BOGATIĆA: Svojim roditeljima postavila OVAJ USLOV kako bi se vratila kući (FOTO)

Foto: Nestali Srbija
Odbegla maloletnica T. D. (15) i njen dečko B. M. (19) iz Bogatića, za kojima policija traga poslednjih nedelju dana, javili su nam se večeras iz svog skrovišta.

Oboje su bili raspoloženi i nasmejani, a devojčica je prvo poručila roditeljima da ne treba da brinu za nju jer je dobrovoljno napustila kuću i da će se vratiti sa svojim dečkom kada povuku prijavu protiv njega za navodnu otmicu i prihvate da ostane sa njim.

SPREMITE SE ZA JOŠ JEDNU TURU PLJUSKOVA: Stiže novo pogoršanje vremena, srpski meteorolog otkrio sve detalje

SPREMITE SE ZA JOŠ JEDNU TURU PLJUSKOVA: Stiže novo pogoršanje vremena, srpski meteorolog otkrio sve detalje

"SA 5G ČIPOM KOJI KONTROLIŠE UM" Pakovanje vakcine protiv kovida-19 je igračka (FOTO)

"SA 5G ČIPOM KOJI KONTROLIŠE UM" Pakovanje vakcine protiv kovida-19 je igračka (FOTO)

SNIMAK KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Tužan prizor u Kraljevu, mnogi će zaplakati (VIDEO)

SNIMAK KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Tužan prizor u Kraljevu, mnogi će zaplakati (VIDEO)

- Nije tačno da sam oteta, dobrovoljno sam pobegla od kuće. Ja sam se zaljubila u njega, volim ga i hoću da budem sa njim, a drugačije nisam mogla osim da pobegnem. Oni bi mi sigurno branili, kao i ranije što su mi branili da imam dečka i da se zabavljam - rekla je devojčica.

Dodaje da se pre tri dana telefonom javila roditeljima i poručila im da ne brinu, da nije oteta, i da je ocu i majci postavila uslove pod kojima će se pojaviti sa, još uvek za sve, pa i policiju - tajne lokacije na kojoj se kriju.

Kada prestanu da nas traže i pristanu da budemo zajedno, pojaviću se i ako treba ići i u policiju i Centar za socijalni rad - poručila je ona.

Devojčica iz Bogatića sa dečkom
FOTO: Privatna arhiva

Otkrili su kako su zajedno isplanirali da pobegnu. Ona se iskrala kroz prozor svoje kuće prošlog utorka u zoru i sa B. M. nestala u nepoznatom pravcu. Iz skrovišta su na Fejsbuku emitovali video poruku njenim roditeljima, u kojoj je ona nasmejana, našminkana i vesela.

Upoznali smo se preko društvenih mreža, dopisivali smo se, a kada je ona došla u Srbiju videli smo se nekoliko puta. U kontaktu smo oko šest meseci, a u vezi otprilike poslednja tri meseca. Kada smo se videli, smo shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog - rekao je B. M.

Njeni roditelji, otac Slavko i majka Marina su policiji u Bogatiću prošlog utorka prijavili nestanak ćerke. Pomišljali su da je oteta sve dok zaljubljeni par posle četiri dana na Fejsbuku nije objavio zajedničku sliku.

Posle toga ih muči sumnja da je njihova ćerka dobrovoljno napustila kuću. Posumnjali su i da je to učinila zbog zabranjene ljubavi, što su im ćerka i njen izabranik i potvrdili prvo preko fotografija i komentara na Fejsbuku, a onda i kada su im pre tri dana telefonom poručili da ih niko ne može rastaviti.

Vremenska prognoza
Kiša sa grmljavinom
22 Beograd