fbpx
Skip to main content
Bolnica

DOKTOR IZ PAKLA: Svoje žrtve nalazio na internetu, drogirao ih i zlostavljao, poslednju devojku pretukao palicom

Foto: Profimedia
Jedna od devojaka veruje da je bilo čak 10 žrtava i ubeđena je da dve mrtve devojke nisu izvršile samoubistvo, već da ih je on ubio

Nakon što je još jedna devojka iz Kijeva brutalno pretučena, ukrajinska policija je uhapsila doktora i otkrila da stoji iza napada na desetine žrtava, koje je pronalazio na internetu, a onda ih ucenjivao. Dve njegove bivše devojke umrle su pod čudnim okolnostima.

Još jedan blizak saradnik Donalda Trampa POZITIVAN na korona virus

Još jedan blizak saradnik Donalda Trampa POZITIVAN na korona virus

DANAS PUTIN SLAVI ROĐENDAN: Priča o dečaku iz radničke porodice kome se danas divi ceo svet

DANAS PUTIN SLAVI ROĐENDAN: Priča o dečaku iz radničke porodice kome se danas divi ceo svet

KO JE PRINC KOJI DANAS DOLAZI U SRBIJU? Koreni Alberta II moćni su i jako važni

KO JE PRINC KOJI DANAS DOLAZI U SRBIJU? Koreni Alberta II moćni su i jako važni

Iako zvuči jezivo, prebijanje 33-godišnje Olge Vojtenko, koje se dogodilo u kući doktora, pomoglo je da se stane na put sadisti Alekseju Volkovu (45).

Kako prenose ukrajinski mediji, devojka je došla kod njega, ali kada je nagovestila da želi da prekine vezu, usledila je noćna mora. Aleksej ju je pretukao palicom, Olga je vrištala i dozivala pomoć, a onda je izgubila svest.

Doktor ju je uvio u ćebe i stavio u svoj automobil. Kada je komšija istrčao na ulicu, Aleksej mu je rekao da je neko napao njegovu devojku. Odbio je ponudu da komšija pozove pomoć, rekavši da će se sam pobrinuti za to. Komšija je ipak pozvao policiju.

Olgi je u bolnici dijagnostikovana povreda glave, ruke su joj bile slomljene a zubi izbijeni. Devojka mora da se podvrgne dugom i skupom lečenju i brojnim operacijama. Ukoliko to ne učini, može da ostane bez vida ili sluha.

Olga je rekla kako je doktor pretio da će baciti kiselinu na njeno dete.

Mediji prenose da su i druge devojke progovorile o pretnjama i prebijanju. Jedna od njih Asja Zbrotskaja iz Kijeva ubeđena je da je bilo puno žrtava sadista - čak 10.

I njoj je doktor pretio i brutalno je pretukao. Od 2014. godine ona pokušava da istera pravdu na sudu. Kako je rekla, da je bilo normalne istrage, zločini bi bili zaustavljeni.

Asja takođe veruje da dve devojke, koje su upoznale Volkova, nisu izvršile samoubistvo bacivši se sa prozora, već da su ubijene.

Doktor žrtve pronalazio na internetu, davao im drogu

U većini slučajeva, Volkov je žrtve pronalazio na internetu, ostavljao komentare ispod njihovih fotografija i pitao ih da se nađu.

Žrtve su bile lepe i uspešne devojke, ali usamljene, a on je znao kako da im priđe: bio je dobar psiholog, govorio im je tačno ono što su želele da čuju, pokazivao zabrinutost i nežnost.

Ali onda je pokazivao svoje pravo lice. Kada je devojka želela da ode, jednostavno je postajao besan.

doktor
doktor
Foto: Profimedia

Tri devojke koje su uspele da pobegnu od njega rekle su da im je sipao drogu u šampanjac.

- Rekao mi je da je to prirodan dodatak - za raspoloženje i dobar seks. Kasnije se ispostavilo da su u pitanju bili amfetamini - rekla je jedna od njegovih žrtava.

Međutim, kako je rekla, seks je bio "nezaboravan". Možda su zbog seksa devojke odlagale da raskinu sa njim, čak i kad su se suočile sa prvim znacima okrutnosti.

Žrtve su ucenjivane

Četiri devojke rekle su da ih je Volkov ucenjivao.

- Pretio je da će objaviti provokativne fotografije, osramotiti nas. Pretio je, napadao, bilo je strašno. Pretvorio je moj život u pakao - rekla je jedna žrtva.

Prema žrtvama, platile su između 5.000 i 15.000 dolara kako ne bi objavio fotografije.

Aleksej Volkov ima privatnu kancelariju u Kijevu, gde pruža usluge kao venerolog. Nakon toga je počeo da se bavi fitnesom i bio je fitnes trener.

Dobro je poznat u teretanama i sportskim centrima.

Volkov je uhapšen odmah nakon prebijanja Olge i nalazi se u pritvoru. Istražitelji proveravaju da li je umešan i u druge kriminalne radnje, a ispituju se okolnosti smrti njegove dve bivše devojke.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd