fbpx
Skip to main content
Džefri Epstejn

SLIKE SA OSTRVA GREHA! Novi detalji afere Epštajn: Ključnu ulogu u svemu je imala JEDNA ŽENA (FOTO)

Foto: Profimedia
Bili su veoma bliski, često su se držali za ruke

Slučaj milijardera Džefrija Epstajna, koji je izvršio samoubstvo nakon što je osuđen za zlostavljanje na desetine (stotine) maloletnica i trgovinu ljudima šokira svetsku javnost, a s vremena na vreme, pojave se novi detalji. Tako su se sada pojavile fotografije sa jednog od njegovih ostrva koje pokazuju svakodnevicu pedofila.

Srpski klubovi u kvalifikacijama za Ligu Evrope ti donose vrhunski NOVČANI BONUS

Srpski klubovi u kvalifikacijama za Ligu Evrope ti donose vrhunski NOVČANI BONUS

SRUŠENA "POR*O" RIBA: Čekićima rasturili statuu jer ih je podsećala na PEN*S (FOTO)

SRUŠENA "POR*O" RIBA: Čekićima rasturili statuu jer ih je podsećala na PEN*S (FOTO)

OVI RODITELJI NE GUBE NADU: Zaledili su telo ćerkice preminule od raka, još uvek veruju da će se vratiti (VIDEO)

OVI RODITELJI NE GUBE NADU: Zaledili su telo ćerkice preminule od raka, još uvek veruju da će se vratiti (VIDEO)

Epstajn je voleo da gleda pornografiju dok bi istovremeno vozio sobni bicikl na svom ostvu na Karibima. To bi trajalo oko sat vremena, a onda bi usledile orgije. Epstajn je zahtevao da ima odnose tri puta dnevno.

Na novim nikad viđenim slikama, Epstajn na svom ostrvu u grupi devojaka beleži svoju svakodnevicu.

Na mnogo njih u kadru je Nada Marcinko, njegov pilot iz Slovačke koja je optužena za saradnju sa pedofilom.

Nedavno je jedna žena koja je boravila na ovom ostrvu anonimno ispričala svoje utiske.

- Sve je podređeno ženama, prepuno je preskupe odeće, obuće, kozmetike, svega što većina žena želi. Tu je i skupocena posteljina, luksuzan nameštaj, sve je čist luksuz. Ormari su puni dizajnerskih komada i sve je kao da živite u najluksuznijem hotelu. Odeće ima u svim veličinama, kako bi svaka devojka koju dovede mogla da nađe nešto za sebe. Obroke kuva lični kuvar i to posebno za svakog gosta po želji - posvedočila je anonimna žena.

Što se tiče njegove veze sa Nadom, koja danas ima 34 godine, njegovi saradnici kažu da su bili veoma bliski.

- Nada i Džefri su se zaista voleli, skoro pa kao da su u vezi. Često su se držali za ruke - kažu svedoci.

Epstajn je imao dobro razrađen, stravičan sistem funkcionisanja. Dovodili su mu devojčice, neke su imale svega 14 godina, u njegove vile širom Amerike. Tamo bi imao odnose sa njima i za to im plaćao stotine dolara. Neke od tih devojčica je zaduživao da mu nađu nove, kako bi uvek imao raspoložive nove žrtve.

Kada je 2007. godine istina isplivala, a optužnica podneta, ispostavilo se da je milijarder zlostavljao najmanje 40 maloletnih devojčica. Opet je njegov uticaj, ali i veza sa Trampom učinila svoje - optužnica je odbačena, a on se izjasnio krivim samo zbog korišćenja usluge prostitucije, što praktično znači da su podvođena, zlostavljana deca u očima zakona izjednačena sa odraslim seksualnim radnicima. Epstajn je tako osuđen na 18 meseci zatvora, a otpušten je pet meseci pre isteka zatvorske kazne. Za vreme služenja kazne, bilo mu je dozvoljeno da šest dana nedeljno, 12 sati dnevno, iz zatvora odlazi u kancelariju. Vodio je svoj investicioni fond na izdržavanju zatvorske kazne. Istraga je obustavljena, a svim saučesnicima je garantovan imunitet. Sve to zahvaljujući Aleksandru Akosti, koji je u to vreme bio ministar rada u administraciji Donalda Trampa. Nije samo Tramp bio povezan sa njim - Epstajn je imao svoj privatni avion, poznat kao "Lolita ekspres" u kome su se vozili Donald Tramp, Bil Klinton, princ Endru, Kevin Spejsi. Naravno, zabavljale su ih devojčice koje je Epstajn nabavljao.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
0 Beograd