fbpx
Skip to main content
prebijanje

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) HULIGANI BRUTALNO PREBILI MLADIĆA (15): Otvorili su mu lobanju, lekari se bore za život

Foto: Facebook/Printscreen/Marine Le Pen
Svedoci ovog užasnog prebijanja su brzo pozvali pomoć

Iz Pariza dolazi užasan snimak na kojem se vidi brutalno prebijanje mladića ukrajinskog porekla. Ovaj napad je glavna vest u francuskim medijima.

Kakav je to tačno "BRITANSKI SOJ KORONE"? Mnogo je opasniji i smrtonosniji nego što se mislilo

Kakav je to tačno "BRITANSKI SOJ KORONE"? Mnogo je opasniji i smrtonosniji nego što se mislilo

KINEZI POSLALI BORBENE AVIONE KA TAJVANU: Tenzije oko ostrva na vrhuncu, svet u strahu od globalnog rata

KINEZI POSLALI BORBENE AVIONE KA TAJVANU: Tenzije oko ostrva na vrhuncu, svet u strahu od globalnog rata

FEJSBUK BLOKIRAO ROGOZINA: Direktor Roskosmosa ostao bez naloga (FOTO)

FEJSBUK BLOKIRAO ROGOZINA: Direktor Roskosmosa ostao bez naloga (FOTO)

Umalo linčovan, Jurij, star 15 godina, bori se za život u bolnici. Njega su metalnim šipkama skoro na smrt prebili desetak mladića.

Njegov rođak Petro, ​​kojeg je LCI kontaktirao u četvrtak, izuzetno potresen kaže za francuske medije da je Jurij bio sa nekim prijateljima nakon škole, bilo je između 17 i 18 sati.

- Stigla je gomila ljudi, očigledno iz Vanvesa. Očigledno su tražili mlade ljude iz komšiluka. Čini se da je to priča o suparničkim bandama. Sigurno su mislili da je Jurij jedan od ljudi koje su tražili. A kada je moj rođak pokušao da pobegne, pao je na zemlju i tamo su ga pretukli. Zaista ne mislim da je Jurij na bilo koji način umešan u ovakvu priču - rekao je on.

Svedoci ovog užasnog prebijanja su brzo pozvali pomoć. Policija i prva pomoć brzo su stigli na lice mesta. Napadači su već bili pobegli. Žrtva je još bila na zemlji.

Uz podršku hitnih službi, Jurij je primljen u hitnu bolnicu.

- Kada sam ga video u vatrogasnom vozilu, na nekoliko mesta mu je bila otvorena lobanja, bilo je zaista užasno. Napali su ga gvozdenim šipkama i štakama. Rekao mi je da ne poznaje pojedince, da ga boli, da mu je hladno i da ne želi da umre - kaže Natalija, Jurijeva majka.

Povodom ovog događaja oglasio se veliki broj javnih ličnosti. Ministar unutrašnjih poslova Žerald Darmanen je dao podršku mladiću i njegovoj porodici i rekao da će istraga dovesti do toga da se počinioci privedu pred lice pravde.

Snimak brutalnog prebijanja mladića, uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDE.

I Marin Le Pen je osudila napad.

- Izuzetno nasilni napad na mladog Jurija u Parizu: moramo li se naviknuti na ovu divljinu? Moramo li se naviknuti na ove varvarske linčeve? Danas Jurij, sutra ko? Vlada više ne može zatvarati oči pred ovom svakodnevnom ultranasilju i da na nju odgovara samo kroz kulturni izgovor! - rekla je ona.

Po poslednjim informacijama, pošto je bio prvobitno stavljen u veštačku komu, Jurij se probudio i stanje mu se poboljšava. Njegova majka se samo nada da će moći ponovo biti isti kao pre pored toga što mu je bila otvorena lobanja na nekoliko mesta, polomljene ruke i rebra.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd