Skip to main content
Hulahopke

Htela da nazuje čarape koje je kupila, a onda je u jednoj pronašla nešto što joj je ZGADILO ŽIVOT

Foto: Profimedia
Kupovina obično može da bude stresna zbog količine novca koju potrošimo ili kad ne možemo da pronađemo odgovarajući komad gardarobe, ali jedna žena je doslovno imala pakleno iskustvo zbog kojeg možda nikada više neće kupovati čarape.

Neimenovana Britanka našla se u šoku kada je prilikom kupovine čarapa u svom omiljenom trgovinskom lancu "Primark" u Saseksu unutar jedne pronašla pravu pravcatu ljudsku kost!

Iz policije su saopštili da su istragom utvrdili da kost nije posledica skorašnje ozlede, kao i da su obavestili menadžment trgovinskog lanca.

- Detektivi istražuju slučaj pronađene kosti u čarapi za koju se veruje da je ljudska. Pronađena kost nije posledica nedavnih povreda jer na njoj nisu pronađeni koža i ostala tkiva - rekao je portparol policije dodavši da se istražuje kome bi kost moga da pripada.

Zgrada Skotland jarda
Foto: Profimedia/ilustracija

Bez dodatnih ispitivanja ne može se sa sigurnošću odrediti starost i poreklo kosti. Iz "Primarka" su saopštili da ju je verovatno neko ugurao u čarapu. Oni su takođe uputili i izvinjenje ženi zbog doživljene traume.

- "Primark" ovu situaciju shvata ozbiljno i već provodimo istragu u fabrici dobavljača koji proizvodi ove čarape - rekao je portparol kompanije dodavši da sumnjaju da je kost ipak završila kasnije u čarapi kao plod nečije bolesne igre.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd