fbpx
Skip to main content
Džesika Alen

JEDNA U MILIJARDU Već u drugom mesecu su je upozorili da je NJENA TRUDNOĆA NEOBIČNA. Ali tek posle porodjaja su krenuli ŠOKOVI

Foto: Facebook
Džesika Alen iz Kalifornije već je imala dva sina kada je pristala da bude surogat majka, a kineski par je tu uslugu trebalo da joj plati 30.000 dolara

Nakon što su joj ubacili tuđi embrion sve se odvijalo normalno, ali se sredinom šeste nedelje trudnoće desilo nešto neočekivano: ispostavilo se da mama nosi dve bebe, a ne jednu!

VIDEO SAM NA NASIPU ZORANA, JELENU I JANU: Svedočenje nakon kojeg je u sudnici nastao MUK

Nataša je nestala pre 8 godina: Tog 2. marta ugurali su je u beli kombi i za nju je počeo PAKAO (VIDEO)

Veoma se retko događa da se embrion podeli, ali mora da se baš to desilo, uveravali su je stručnjaci koji su nadgledali trudnoću. 

Kada je Džesika Alen rodila dve različite bebe niko se nije iznenadio, a kineski par je dobio decu kako je i bilo dogovoreno. Ali usledilo je šokantno otkriće!

U intervjuu "Njujork postu” mlada mama je ispričala da joj se kineski par javio posle nekoliko meseci i rekao da bebe ni najmanje ne liče jedna na drugu.

Posle analize DNK ispostavilo se da jedno dete ima genetski materijal kineskog para, a drugo - Džesike i njenog supruga Vordela Džaspera!

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Kako su lekari kasnije utvrdili, reč je o izuzetno retkom slučaju nazvanom superfetacija, kada majka ostane u drugom stanju iako je već trudna! Dosad je zabeleženo svega desetak ovakvih slučajeva, pa je jasno da su šanse da se ovo dogodi ne veće od, laički rečeno, jedan u milijardu. 

Nakon što su saznali rezultate Džesika i njen partner suočili su se sa ozbiljnim problemima. Kineski par je, doduše, vratio agenciji dete koje nije njihovo, ali je zatražio odštetu od oko 200.000 dolara, preteći da će dete dati na usvajanje ukoliko je ne dobije.

Džesika i Vordel, međutim, nisu hteli da plate “otkup” za vlastitu bebu, a kada je agencija za surogat majčinstvo od njih zatražila dodatnih 70.000 dolara zbog “pretrpljenih teškoća”, par je rešio da presavije tabak i angažuje advokata.

Posle svega, dečak po imenu Malaki najzad je tamo gde i treba da bude: kod bioloških roditelja, a jednog dana će prijateljima noći da ispriča neverovatnu priču o svom dolasku na ovaj svet!

Pročitajte i:

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd